Bir Fransızdan Türkiye ile ilgili müthiş tweet!

Düzenleyen: / Kaynak: Yeni akit
Bir Fransızdan Türkiye ile ilgili müthiş tweet!

EDİTÖRÜN SEÇTİKLERİ Haberleri  / Yeni akit

15 Temmuz'da Fetullahçı Terör Örgütü'nün (FETÖ) yaptığı hain darbe girişimi sonrası milletimiz tanklar ve F16'lar karşısında tarih yazdı. Bir Fransızın konuyla ilgili attığı Türkiye'den bahseden tweet ise sosyal medyada paylaşım rekorları kırıyor.

15 Temmuz'da Fetullahçı Terör Örgütü'nün (FETÖ) yaptığı hain darbe girişimi sonrası milletimiz tanklar ve F16'lar karşısında tarih yazdı. Bayraklarla, 81 ilimizde Türk-Kürt, Alevi-Sünni, yaşlı-genç, kadın-erkek, çoluk çocuk demeden iman gücüyle üniformalı teröristlerin karşısına dikilen milletimize dünyadan da övgüler yağmaya devam ediyor. Bir Fransızın konuyla ilgili attığı Türkiye'den bahseden tweet sosyal medyada paylaşım rekorları kırıyor.

Fransız genç, attığı tweette şu ifadeleri kullandı: "Bir daha Fransa'da terör saldırısı olursa polisi değil Türkleri arayacağım."

İşte o tweet:
Bir Fransızdan Türkiye ile ilgili müthiş tweet!

Düzenleyen:  - EDİTÖRÜN SEÇTİKLERİ
Kaynak: Yeni akit
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...