Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

İşte Akar'ı Gülen ile görüştürmek isteyen darbeci general

Düzenleyen:
İşte Akar'ı Gülen ile görüştürmek isteyen darbeci general

GÜNDEM Haberleri

Genelkurmay Başkanı Hulusi Akar'ın FETÖ lideri Fethullah Gülen ile görüştürmek isteyen darbecinin Genelkurmay Personel Plan Yönetim Daire Başkanı Tuğgeneral Mehmet Partigöç olduğu ortaya çıktı.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın Fransız televizyonunda "Genelkurmay Başkanı'mızı rehin tutanlar onu terörist Gülen'le görüştürmek istediler." dediği isim ortaya çıktı. Cumhurbaşkanı Erdoğan, France 24'e "Pensylvania'dan talimatla darbe girişiminde bulundular. Genelkurmay Başkanı'mızı rehin tutanlar, 'Sizi kanaat önderimiz Gülen'le görüştürelim' diyecek kadar ileri gidiyorlar. Bu süreci bir kenara koyabilir miyiz? dedi.

GÜLEN İLE GÖRÜŞTÜRMEK İSTEYEN DARBECİ GENERAL

Akar'ı darbeye katılsın diye Gülen ile görüştürmek isteyen kişinin Sıkıyönetim Direktifi'ni altında da imzası olan Genelkurmay Personel Plan Yönetim Daire Başkanı Tuğgeneral Mehmet Partigöç olduğu öğrenildi.Cumhurbaşkanlığı ve Başbakanlık kaynaklarının aktardığına göre Partigöç, bu teklifini Akar’a birkaç kez yinelemiş. (Kaynak: Habertürk)

Düzenleyen:  - GÜNDEM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...