Hava Kuvvetleri'nden flaş açıklama

Düzenleyen:
Hava Kuvvetleri'nden flaş açıklama

GÜNDEM Haberleri

'Biz Genelkurmay Başkanımız ile mutlak itaat ve büyük bir uyum içerisinde, gece gündüz demeden yoğun bir gayretle, içimizde ur haline gelmiş olan illegal çete mensubu terörist hainleri (FETÖ) temizleme çalışmalarımızı büyük bir kararlılık, azim, inanç ve el birliğiyle yürütmekteyiz. Hiç kimsenin bu konuda en ufak bir şüphesi olmamalıdır. "Hava Kuvvetleri olarak kendi içimizde yaptığım bir konuşma maksatlı olarak ve çarpıtılarak basına yansıtılmıştır'

Hava Kuvvetleri Komutanı Orgeneral Abidin Ünal, "Biz Genelkurmay Başkanımız ile mutlak itaat ve büyük bir uyum içerisinde, gece gündüz demeden yoğun bir gayretle, içimizde ur haline gelmiş olan illegal çete mensubu terörist hainleri (FETÖ) temizleme çalışmalarımızı büyük bir kararlılık, azim, inanç ve el birliğiyle yürütmekteyiz. Hiç kimsenin bu konuda en ufak bir şüphesi olmamalıdır." dedi.

Ünal, AA muhabirine yaptığı açıklamada, bazı basın yayın organlarında kamuoyunu yanıltıcı haberlerin yer aldığını belirtti.

"ÇARPITILARAK BASINA YANSITILDI"
"Hava Kuvvetleri olarak kendi içimizde yaptığım bir konuşma maksatlı olarak ve çarpıtılarak basına yansıtılmıştır." ifadesini kullanan Orgeneral Ünal, söz konusu haberleri gerçek dışı olarak nitelendirdi.

"FETÖ'YÜ BÜYÜK BİR KARARLILIKLA TEMİZLEYECEĞİZ"
Orgeneral Ünal, "Biz Genelkurmay Başkanımız ile mutlak itaat ve büyük bir uyum içerisinde, gece gündüz demeden yoğun bir gayretle, içimizde ur haline gelmiş olan illegal çete mensubu terörist hainleri (FETÖ) temizleme çalışmalarımızı büyük bir kararlılık, azim, inanç ve el birliğiyle yürütmekteyiz. Hiç kimsenin bu konuda en ufak bir şüphesi olmamalıdır." diye konuştu.

Düzenleyen:  - GÜNDEM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...