Aybaba, ayrılacağı yönündeki haberleri yalanladı

/ Kaynak: AA
Aybaba, ayrılacağı yönündeki haberleri yalanladı

FUTBOL Haberleri  / AA

Beşiktaş Teknik Direktörü Samet Aybaba, sezon sonunda takımdan ayrılacağına yönelik spekülasyonların takıma zarar vereceğini söyledi.

Beşiktaş Teknik Direktörü Samet Aybaba, sezon sonunda takımdan ayrılacağına yönelik spekülasyonların takıma zarar vereceğini söyledi. Siyah-beyazlı ekibin antrenmanı sırasında gazetecilerle sohbet eden Aybaba, sezon sonunda görevinde kalıp kalmayacağının sorulması üzerine, konuyla ilgili Beşiktaş Kulübü Başkanı Fikret Orman veya herhangi bir yöneticiyle görüşmesi olmadığını belirtti.

Aybaba, "Ligin bitmesine 4 maç kaldı. Şu anda böyle spekülasyonlar oluşturmak Beşiktaş'a zarar verir. Çünkü bizim UEFA Avrupa Ligi'ne gitme hedefimiz var. Camianın içindeki bazı insanlar Avrupa kupalarına katılmamamızı istiyorlarsa, bu görüşlerine devam edebilirler. Hakkımızda o kadar yalan ve ilgisi alakası olmayan şeyler yazılıyor ki, saçma sapan şeyler gündeme geliyor. Ligin sonunda oturup konuşacağız" dedi. Bu tip haberlerin futbolcularını etkilediğini, bunların sezon sonunda konuşulması gerektiğini ifade eden Aybaba, "Eğer durum böyle devam ederse futbolcular etkilenir. Devam edecek gibi de gözüküyor. Bu haberleri yazanlar, çizenler gayet başarılı. Televizyonlarda 'hoca istifa etti' diye alt yazı geçiyor. Bunlar ayıp şeyler. Böyle bir şey olsa ben söylerim. Sezon bittiğinde bunları konuşmayacak mıyız? Benim 4 yıllık mukavelem var. Hep aynı şeyleri söylüyorum. Sezon biter, otururuz, ne doğru, ne yanlış, ne yapmamız gerekiyor bunları açık ve net bir şekilde konuşuruz. Bu bizim kulübümüz'' diye konuştu. nbsp;

Siyah-beyazlı takımın Portekizli oyuncusu Manuel Fernandes'in kendisiyle bir problemi olamayacağının altını çizen Samet Aybaba, "Fernandes'in benimle ne gibi bir problemi olacak? Onu bu takımda lider yapan, kendisinin her şeyine göğüs geren ve ona yardımcı olan benim. Eğer benimle ilgili bir sıkıntısı varsa, o kendi sorunudur. Bugün MR çektirmeye gidecek. Onun sonucuna göre antrenmana çıkar veya çıkmaz bu benim işim değil. Oyuncu kendisini iyi hissederse antrenmana çıkar, hissetmezse çıkmaz. Maç da aynı şekilde" dedi. Aybaba, Fernandes'in maç öncesindeki kamplara katılmak istemediği şeklindeki haberlerin de gerçeği yansıtmadığını belirterek, sözlerine şöyle devam etti: "Fernandes bizim oyuncumuz değil mi? Tabii ki kamp yapacak. Kulübün seyahatlerle alakalı, teknik direktörün raporu doğrultusunda bir sistemi vardır. Buna hepimiz uyarız. Eğer kamp yapmak istemeyen bir oyuncu varsa, kamp yapmayan bir takıma gider. Bu, Beşiktaş takımı. Marka her zaman Beşiktaş'tır. Oyuncu kim? Ben kimim? Başkan ve herkes gelir geçer. Hepimizin bir süresi var çalışır, gideriz. Beşiktaş'ın prensiplerine, takım olma özelliğine, markasına zarar verecek şeyler yapmamak lazım. Fernandes, 'ben kampa gitmek istemiyorum' demedi. Böyle bir şey olsa söylemez miyim?" Gazetecilerin Fernandes'e ilişkin ısrarlı soruları üzerine "Burada bir şey olsa hemen duyulur" diyen Aybaba, "basın mensupları için sinyal kesici jammer araç almayı düşündüklerini'' söyleyerek espri yaptı. Aybaba, Dentinho'nun eski takımında 2 sezon boyunca forma giymediğini hatırlatarak, Brezilyalı oyuncuyu gelecek sezona hazırladıklarını bildirdi. Spor Toto Süper Lig'in 31. haftasında 27 Nisan Cumartesi günü oynayacakları Orduspor maçını kazanmaları için rakiplerinden daha iyi mücadele etmeleri gerektiğini belirten Aybaba, ''Rakip kadar koşar ve onlar kadar isterseniz, her şey kolay olur. Onlar kadar mücadele etmezseniz, maç zor geçer" dedi. nbsp;




FUTBOL
Kaynak: AA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...