Kahraman: Böyle bir devletin darbeyle yönetilmesi mümkün değil

Düzenleyen:
Kahraman: Böyle bir devletin darbeyle yönetilmesi mümkün değil

GÜNDEM Haberleri

TBMM Başkanı İsmail Kahraman: "Milletin demokrasiyi özümsemesi güzel hadisedir. Dünyanın sayılı devletiyiz, kültür coğrafyamız çok geniş. Böyle bir devletin darbeyle yönetilmesi mümkün değil." dedi.

TBMM Başkanı İsmail Kahraman, "Şu ortaya konuldu; Türkiye'de darbe dönemleri kapandı. Milletin sistemine sahip çıkması, demokrasiyi özümsemesi güzel hadisedir. 80 milyonluk kitle, dünyanın sayılı devletiyiz, kültür coğrafyamız çok geniş. Böyle bir devletin darbeyle yönetilmesi mümkün değil." dedi.

TBMM Başkanı İsmail Kahraman, Genelkurmay Başkanı Hulusi Akar ve kuvvet komutanlarını TBMM'deki makamında kabul etti.

Genelkurmay Başkanı Akar: Gerçek Tsk mensuplarını derinden yaralamıştır
Genelkurmay Başkanı Orgeneral Hulusi Akar, "Gazi Meclisimize bu şekilde saldırıda bulunulması, bunun asker elbisesi giymiş hainler, teröristler tarafından yapılması, biz gerçek Türk Silahlı Kuvvetleri mensuplarını derinden yaralamıştır, derinden üzmüştür. Türk Silahlı Kuvvetleri tarihinde, Türkiye Cumhuriyeti tarihinde gerçekten kara bir lekedir. Elbirliğiyle çalışmak suretiyle Allah'ın bizlere bu pisliği, lekeyi silme fırsatı ve imkanı vermesini diliyorum." dedi.

Düzenleyen:  - GÜNDEM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...