Görevini ihmal eden bakanı ringde cezalandırdı

/ Kaynak: CHA
Görevini ihmal eden bakanı ringde cezalandırdı

DÜNYA Haberleri  / CHA

Çeçenistan Cumhurbaşkanı Ramazan Kadirov, ''görevini aksattı'' dediği bakanı ringde cezalandırdı. Kadirov, Çeçenistan Beden Eğitimi ve Spor Bakanı Salambek İsmailov ile ringe çıktı.

Çeçenistan Cumhurbaşkanı Ramazan Kadirov, ''görevini aksattı'' dediği bakanı ringde cezalandırdı. Kadirov, Çeçenistan Beden Eğitimi ve Spor Bakanı Salambek İsmailov ile ringe çıktı. nbsp;

Çeçenistan Beden Eğitimi ve Spor Bakanlığı binasını ziyaret eden ve bakanlığın çalışmalarından memnun kalmadığını belirten Ramazan Kadirov, eksiklerin 2 hafta içerisinde giderilmesinin talimatını verdi. Kadirov, işini ihmal ettiği gerekçesiyle Bakan İzmailov ile ringe çıkarak boks maçında cezasını kesti.

Maçta çekilen kareleri sosyal paylaşım sitesinde paylaşan Kadirov, fotoğraf altına, ''Söz verdiğim gibi bakanımızla özel bir görüşme yaptım. Görüşmemizde bakana (daha doğrusu müsabakamızda) bazı savunma ve saldırı taktiklerini anlattım. Hatasını anlayan bakanımız hemen telafi etmeye başladı. Ben de kask takmasına izin verdim.'' şeklinde yazdı.

Karşılamayı Çalışma Bakanı Mohmad Ahmedov'un da izlediğini belirten Kadirov, ''Ahmedov'un ringde ceza alıp almayacağını ise akşam yapılacak toplantının ardından kesinleşecek.'' diye

DÜNYA
Kaynak: CHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...