Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Facebook Live önemli bir güncelleme aldı

Düzenleyen: / Kaynak: TeknolojiOku
Facebook Live önemli bir güncelleme aldı

TEKNOLOJİ Haberleri  / TeknolojiOku

Facebook'un canlı yayın platformu Facebook Live bir dizi önemli değişiklikler içeren yeni bir güncelleme aldı.

Facebook uzun bir süredir videolarla ilgili önemli deiğişikliklere imza atmanın yanısıra canlı yayın özelliğiyle de ön plana çıkmakta.Firma şimdide birçok kullanıcının platformda olmasını istediği önemli değişiklikleri içeren yeni bir güncelleme yayınladı.Güncelleme henüz bütün kullanılıcılar için etkin değil.Fakat bu fazla zaman almayacaktır.

Güncellemenin getirdiği yeniliklere bakacak olursak:

Artık platform tam ekran yayınlara izin veriyor.Ayrıca özel bir mod ile sadece videoyu izleyip yorumları ve tepkileri gizleyebiliyorsunuz.
Bir başka yenilik ise iOS cihazlar için yatay ve dikey modda, Android cihazlar için dikey modda tam ekran video izlenebilme olanağını da getirmekte.Yılın sonlarına doğru Android cihazlar için gelecek olan bir başka güncelleme de Android cihazlar için yatay modda video izleneyebilme seçeneğini getirecek.
Bununla birlikte güncelleme kullanıcılara eski sınırından bağımsız olarak 4 saat kadar canlı yayın yapma imkanı tanıyor.
 

Şüphesiz bu özellikler kullanıcılar için oldukça beklenen özelliklerdi.Özellikle yorumların ve tepkilerin gizlenip sadece video izlenebilmesi özelliği birçok kullanıcının beklediği yeniliklerden biriydi.

Düzenleyen:  - TEKNOLOJİ
Kaynak: TeknolojiOku
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...