Samba bloğu

Düzenleyen:
Samba bloğu

SPOR Haberleri

Rhodolfo, Marcelo Guedes’in soluna da Barcelona’dan Adriano eklendi… Sağı ve solu yenileyen Kartal’da gözler forvete çevrildi

Ve beklenen transfer Adriano Correia, İstanbul’da. İsmail Köybaşı’nın yerine anlaşma sağlanan Barcelona’nın tecrübeli Brezilyalı yıldızı dün taraftarla kucaklaştı… Dün sabah KAP’a bildirilen 31 yaşındaki oyuncu öğleden sonra Atatürk Havalimanı’na indi… Siyah-beyazlı bir grup taraftarın büyük coşku içinde karşıladığı Adriano, Kartal’ın bu sezon savunma bloğundaki üçüncü isim oldu… Kadrosunda Brezilyalı stoperler Rhodolfo ve Marcelo Guedes bulunan Beşiktaş sol bekini de aynı ülkeden aldı.  Sağ bekine Gökhan Gönül  ve sol bekine de Adriano takviyesi yapan siyah-beyazlılarda camia forvet beklentisine girdi.
Acele etmeyeceğiz
Golcü konusunda ise yönetim aceleci değil. Nedeni ise hem ekonomik hem de Mario Gomez’in transferinin resmiyet kazanması bekleniyor. B.Dortmund ile prensipte anlaşan Alman forvet satılırsa yüzde 50 pay Kartal’ın olacak. Bir anlamda yeni golcü transferi oradan gelecek parayla yapılacak. Ancak Fiorentina’nın Beşiktaş’ı devre dışı bırakmak adına Mario Gomez’i kiralaması da söz konusu. Eğer böyle bir durum olursa da siyah-beyazlılar, hakkını UEFA’da arayacak… O nedenle şu anda yönetim aceleyle hareket edip hata yapmamaya özen gösteriyor.

Adriano en pahalı isim 

Kara Kartal FEDA sezonundan bu yana takım içi ekonomik dengeye büyük önem veriyordu. Ki geçen sezonun şampiyon kadrosuna bakıldığında Mario Gomez dışında 2 milyon avroyu aşan isim yoktu. Mario Gomez de özel bir oyuncuydu ve bunu da zaten performansıyla gösterdi. Transfer görüşmelerinde de dengeli bir politika izleyen siyah-beyazlılar, geleneği Adriano ile bozdu. Tabii ki bunda Barcelona gibi bir markanın önemi vardı… Siyah-beyazlıların açıkladığı Adriano maliyetinde dikkat çeken ayrıntı yıllık ücretiydi… Toplam 3 senelik anlaşma yapılan futbolcunun yıllığı 2.4 milyon avro. Quaresma başta olmak üzere şu anda kadroda olan isimlerin aldığı rakamların en yükseği… Adriano için kulübü Barcelona’ya da 600 bin avro bonservis ücreti verileceğini belirtelim. 

ADRİANO’NUN TARAFTARLA İLGİLİ İLK SÖZLERİ: Etkileyici

Test edildi, onaylandı… Barcelona’dan gelen ve Arda Turan’dan Beşiktaş camiası ile ilgili referanslar alan Adriano dün İstanbul’daydı… Brezilyalı oyuncu taraftarla ilgili övgü dolu sözler duyduğunu belirtirken havaalanında bunun örneğini gördüğünü söyledi. Kendisini karşılamaya gelen taraftara teşekkür eden ve desteklerini çılgınca bulan Adriano “Çok etkileyici… Onların bu sevgisine layık olmaya çalışacağım” diye konuştu.

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...