Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Dördü de gitsin

Düzenleyen:
Dördü de gitsin

SPOR Haberleri

G.Saray Teknik Direktörü, radikal bir kararla Danimarka kampına Umut Bulut, Olcan Adın, Tarık Çamdal ve Endoğan Adili’yi dahil etmedi... Yönetime “Bu isimlerle yollar ayrılsın” raporu verdi

Galatasaray, ikinci etap kamp çalışmalarını sürdürmek için dün saat 16.00’da Danimarka’ya uçtu. 29 Temmuz’a kadar Aarhus kentinde çalışmalarını sürdürecek sarı-kırmızılılarda Teknik Direktör Jan Olde Riekerink, flaş kararlar aldı. Hollandalı çalıştırıcı, bonservislerine servet ödenerek geçtiğimiz yıllarda transfer edilen Umut Bulut, Olcan Adın, Tarık Çamdal ve Endoğan Adili’yi İstanbul’da bıraktı ve yönetime “Takıma katkı sağlayabileceklerini düşünmüyorum. Bu oyuncularla yollar ayrılsın” raporu verdi. Net bir tavır sergileyen Jan Olde Riekerink, aldığı kararla taraftarın da desteğini aldı. 
11 milyon avro ödendi
Umut Bulut, özellikle kaçırdığı goller sebebiyle sarı-kırmızılı taraftarlar tarafından sıkça eleştiri yağmuruna tutulurken, Tarık için de “O kadar para ödeniyor ama hiç katkı vermiyor” şeklinde yorumlar yapılıyordu. Olcan Adın ise son dönemde aşırı kilosu nedeniyle taraftardan eleştiri alıyordu. Şimdi 4 ismin satılması hedefleniyor. Herhangi bir sıkıntı çıkarsa bu isimler A2 takımına gönderilecek. G.Saray, Umut için Toulouse’a 2 milyon 700 bin avro, Olcan için Trabzon’a 4 milyon avro, Tarık için Eskişehir’e 4 milyon 750 bin avro bonservis bedeli ödemişti. Üçlünün toplam bedeli 11 milyon avroyu bulmuştu.   
> Burhan Can TERZİ

FUTBOLCU    GARANTİ (avro)    MAÇ BAŞI
Umut Bulut    1. 850 milyon     15 bin  
Olcan Adın    1.8 milyon     15 bin 
Tarık Çamdal    1. 391 milyon     10 bin 

GEÇEN SEZONUN KARNELERİ

FUTBOLCU    MAÇ    GOL    ASİST
Umut Bulut    46    7    2
Olcan Adın    43    4    4
Tarık Çamdal    15    -    -

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...