Cumhurbaşkanı Erdoğan'a havalimanında suikast planı

Düzenleyen:
Cumhurbaşkanı Erdoğan'a havalimanında suikast planı

GÜNDEM Haberleri

Marmaris'te Erdoğan'ı alamayan darbeci askerlerin ikinci bir suikast planı olduğu ortaya çıktı. Erdoğan Atatürk Havalimanı'ndayken darbecilerin helikopteri İstanbul semalarında fırsat kolluyordu.

FETÖ'cü askerlerin Marmaris'te kalan Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın oteline yaptıkları baskının dışında ikinci bir suikast planı olduğu ortaya çıktı. Darbe girişiminin sabahında İstanbul'a gelen Erdoğan'ın, havalimanında konuşma yaparken, darbecilere ait helikopter ile hedef alındığı, ancak hain girişimin başarısız olduğu öğrenildi.

Darbe girişiminde bulunan FETÖ'cü hainlerin, 16 Temmuz sabahı Atatürk Havalimanı'nda vatandaşa seslenen Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a yönelik suikast planı ortaya çıktı.

15 Temmuz akşamı, terör örgütü FETÖ lideri Gülen'in talimatıyla darbe girişimine kalkışan bazı askerler, İstanbul ve Ankara başta olmak üzere birçok yerde devlet kurumlarını, valilikleri, emniyet binalarını bastı. İstanbul'da iki köprü kapatıldı. Halkın direnişiyle karşılaşan askerler, ateş açtı. Çıkan olaylarda 240 kişi şehit edildi.

ERDOĞAN KONUŞURKEN SİLAHI DOĞRULTMUŞTU

Gece yarısı yaptığı konuşmada vatandaşları demokrasiye sahip çıkmaları için meydanlara davet eden Cumhurbaşkanı Erdoğan, sabah ise İstanbul'a geldiğinde kendisini bekleyenlere havalimanında bir konuşma yaptı. Bu sırada, havalimanında, darbecilere ait olduğu belirtilen bir helikopter uçuş yaptı. Helikopterdeki askerin silahını Cumhurbaşkanı'nı hedef alır vaziyette beklediği görüldü. Ardından geniş güvenlik önlemleri alınırken, helikopter de gözden kayboldu.

(Kaynak: Yeni Şafak)

Düzenleyen:  - GÜNDEM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...