G.Saray'da Bruma korkusu

Düzenleyen:
G.Saray'da Bruma korkusu

SPOR Haberleri

Galatasaray, ''Korkuyorum, ayrılmak istiyorum'' açıklamasını yapan genç yıldız Bruma'nın takımda kalması için kolları sıvadı. Portekizli futbolcunun sarı kırmızılı kulüpteki geleceği, Danimarka kampından sonra belli olacağı belirtildi.

Cim Bom'un oynadığı 3 hazırlık maçının hepsinde gol atan ve takımın en formda ismi olarak dikkat çeken Bruma bir türlü ikna edilemiyor. Fanatik gazetesinin haberine göre teknik direktör Riekerink'in mutlaka takımda kalmasını istediği ve birebir görüşmeler yaptığı yıldız kanat oyuncusu, Türkiye'de yaşanan gelişmelerden dolayı bir hayli endişeli. Portekiz basınına yaptığı son açıklamada, "Türkiye'deki durum beni endişelendiriyor. Evden dışarı çıkmaya korkuyorum. Daha 21 yaşındayım ve bu endişeyi yaşamak istemiyorum. Hata kulübün veya yöneticilerin değil" ifadelerini kullanmıştı.

KARAR DANİMARKA SONRASI

Yönetim ve teknik heyet her şeye rağmen Bruma'nın kalması için büyük çaba harcarken, Danimarka kampından sonra başarılı futbolcunun durumu kesinleşecek.

PSV ÇOK İSTİYOR

Bruma için Galatasaray'a en ciddi teklif PSV'den gelmişti. Hollanda kulübü bonservis bedeli olarak 5 milyon Euro'ya kadar çıktı. Ancak Sarı-Kırmızılı yönetim 8 milyon Euro'nun altındaki bir rakama kesinlikle Bruma'yı satmak istemiyor.

"TÜRKİYE'DEKİ DURUM BENİ ENDİŞELENDİRİYOR"

Türkiye'deki olayların kendisini endişelendirdiğini belirten yıldız adayı, "Galatasaray her zaman benim kalbimde olacak. Burada kupa kazandım. Ancak Türkiye'deki durum beni endişelendiriyor. Bunun için kulübü suçlamak doğru değil, bunu biliyorum. Ancak durum bu" diye konuştu.

"EVDEN DIŞARIYA ÇIKMAYA KORKUYORUM"

Yaşananların kendisinde korkuya neden olduğunu belirten Portekizli, "Evden dışarıya çıktığımda korkuyorum. Tek başıma, her gün ertesi gün ile ilgili endişelenmek istemiyorum. Daha 21 yaşındayım. Kulübümü seviyorum ve beni anlamalarını istiyorum. Hata kulübün değil, yöneticilerin değil, ama, benim ayrılma talebimin nedeni bu" dedimişti.

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...