Fiorentina'nın Gomez oyunu

Düzenleyen:
Fiorentina'nın Gomez oyunu

SPOR Haberleri

Yaptığı sözleşmeden dolayı Mario Gomez'i satarsa Beşiktaş'a pay vermek zorunda olan İtalyan ekibi Fiorentina'nın, bu maddeden kurtulmak için Alman golcüyü kiralamayı planladığı iddia edildi.

İtalya Ligi ekibi Fiorentina'da geçirdiği düşüş dolu 2 sezonun ardından kiralık olarak katıldığı Beşiktaş'ta büyük bir çıkışa imza atarak kariyerinde zirve yapan Mario Gomez, Türkiye'deki terör ve darbe girişimi olaylarını bahane ederek ayrılık kararı almıştı.

FIORENTINA KURNAZLIK PEŞİNDE

31 yaşındaki futbolcu için İtalyan ekibiyle yaptığı anlaşma çerçevesinde yeni sezonda da yola devam edilmesi halinde 2017 Temmuz ayında Fiorentina'ya 7,5 milyon Euro ödemeyi taahhüt eden Kartal, Gomez ayrılırsa satılması halinde bonservisinin yarısını alacaktı. Fanatik gazetesinde yer alan habere göre; bu futbolcu için Almanya Ligi ekibi Borussia Dortmund'la büyük ölçüde anlaşan İtalyan temsilcisinin, bu maddeyi işlevsiz bırakmak için Gomez'i Alman ekibine kiralamayı planladığı ortaya çıktı.

BEŞİKTAŞ UEFA'YA GİDECEK

Fiorentina'yla 1 yıllık sözleşmesi bulunmasına rağmen Borussia Dortmund'dan gelecek bonservisin tamamını almak isteyen İtalyan ekibinin, Gomez'i kiralık olarak göndererek, satılması halinde pay alacak Beşiktaş'ı devre dışında bırakmayı hedeflediği bildirildi. Bu durumun gerçekleşmesi halinde Beşiktaş Yönetimi'nin Fiorentina'yı UEFA'ya şikayet etmesi bekleniyor.

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...