Nazlı Ilıcak Bodrum'da aranıyor

Düzenleyen:
Nazlı Ilıcak Bodrum'da aranıyor

GÜNDEM Haberleri

Darbe girişimi sonrası hakkında gözaltı kararı bulunan 42 gazeteci arasında gazeteci Nazlı Ilıcak da bulunuyor.

Fetullahçı Terör Örgütü'nün (FETÖ) darbe girişimine ilişkin  soruşturma kapsamında, İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı Terör ve Örgütlü Suçlar  Bürosunun talebi üzerine, Nöbetçi Sulh Ceza Hakimliğince aralarında Nazlı  Ilıcak'ın da bulunduğu 42 gazeteci hakkında yakalama kararı verildi. Gazetecilerden 5'i gözaltına alındı. Arama çalışmaları sürüyor.

NAZLI ILICAK BODRUM'DA ARANIYOR

Mobese kameraları görüntülerinden Bodrum’da olduğu belirlenen gazeteci Nazlı Ilıcak’ın bulunması için yazlığı ve akrabasının evi de olmak üzere gitmesi olası yerlerde arama yapılıyor.

Nazlı Ilıcak’ın Bodrum’daki yazlığında arama yapıldı. Ilıcak’ın, bugün saat 05.00’te, Bodrum’a giriş yaptığının mobese kameralarınca tespit edildiği belirtildi. Görevlilerin evine gittiği Ilıcak burada bulunamadı. Bahçevanının, Ilıcak’ın evine gelmediğini söylediği belirtildi.

Ayrıca Ilıcak’ın yakalanması için başlatılan çalışmalar kapsamında, Gündoğan Mahallesi’nde oturan akrabası işadamı S.I.’nın evini de kontrol edilip arandığı bildirildi. Ekipler daha sonra Ilıcak ailesine ait “Pelara” adlı tekne ile Kızılburun mevkiinde bulunan Ilıcak’ın kız kardeşine ait evde arama gerçekleştirdi. Bunun yanında yaz aylarında tatil yaptığı teknede de arama yapıldığı ancak Ilıcak’ın şu ana kadar bulunamadığı belirtildi. Sahil Güvenlik ekiplerinin Güvercinlik ve Göltürkbükü koylarındaki teknelerde, jandarma ve polis ekiplerinin de bulunabileceği ev ve tatil sitelerinde aramalarını sürdürüyor.

Nazlı Ilıcak, yapılan aramalarda her dört adreste de bulunamadı. Didik didik aranan evler ve yatta geniş çaplı inceleme yapıldı.

“İKİ GÜNDÜR ULAŞAMIYORUM”

Nazlı Ilıcak’ın arandığı adreslerden biri olan Serhat Ilıcak’a ait makinede polis ekiplerinin gelmesini bekleyen gazeteciler, aracıyla evden ayrılmak üzere olan Serhat Ilıcak ile karşılaştı. Ilıcak, kendisine Nazlı Ilıcak’ı soran gazetecilere; “Telefonu kapalı, 2 gündür bende ulaşamıyorum. Nerede olduğunu bilmiyorum” dedikten sonra hızla bölgeden uzaklaştı.

 

Düzenleyen:  - GÜNDEM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...