Bahçeli: Savcı üzerine düşeni yapıyor

/ Kaynak: AA
Bahçeli: Savcı üzerine düşeni yapıyor

Politika Haberleri  / AA

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı ile TBMM'nin açılışının 93. yıl dönümü dolayısıyla Meclis Başkanı Cemil Çiçek resepsiyon verdi.

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı ile TBMM'nin açılışının 93. yıl dönümü dolayısıyla Meclis Başkanı Cemil Çiçek resepsiyon verdi. nbsp;
Resepsiyonda gazetecilerin sorularını cevaplayan MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, Bursa Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından 'Vur de vuralım, öl de ölelim' sözleriyle ilgili başlatılan soruşturmayı değerlendirdi. Bahçeli, "Savcı üzerine düşeni yapıyor. Yorum yapmak doğru olmaz." dedi. 1982 model Mercedes arabasındaki Ferdi Tayfur kasetleriyle ilgili ise "Biz Ferdiciyiz." diye konuştu. nbsp;
Resepsiyona katılan CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu ise 'Tutum Belgesi' adında bir çalışma yaptıklarını söyledi. Bunun, demokrasi ve özgürlük bildirgesi olacağına dikkat çeken Kılıçdaroğlu, 4 Mayıs 2013 tarihine yetiştirmeye çalıştıklarını ifade etti. Bu belgede yaşanan süreçle ilgili partinin tutumunun açıklanacağını belirten Kılıçdaroğlu, MYK'daki değişiklik konusunda da bunun çok geniş çaplı olmayacağının sinyalini verdi. İstifa edenin yerine yeni bir ismin geleceğini kaydetti.

Politika
Kaynak: AA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...