Üç tabur askerle kaçak elektrik operasyonu

/ Kaynak: İHA
Üç tabur askerle kaçak elektrik operasyonu

GÜNDEM Haberleri  / İHA

Mardin'in Derik ilçesinde jandarmaya bağlı 3 tabur asker ve DEDAŞ ekipleri tarafından karadan ve havadan kaçak elektrik operasyonu düzenlendi.

Mardin Valiliği'nden yapılan açıklamada, Mardin'in Derik ilçesine bağlı yerleşim birimlerinde DEDAŞ ekipleri tarafından sulama maksatlı kullanılan kaçak elektrik trafolarının tespit edilmesi üzerine, valilik makamının olurları ile kaçak elektrik kullanımının önlenmesine yönelik tespit edilen noktalara operasyon düzenlediği belirtildi. Operasyonda işlem yapan toplam 22 DEDAŞ ekibinin güvenliklerinin emniyet teşkilatının güvenlik güçleri ile Mardin il jandarma komutanlığı tarafından yaklaşık 3 tabur asker ile sağlandığı, ayrıca bölge havadan helikopterle kontrol edildiği kaydedildi. 2 gün devam eden kaçak elektrik operasyonu kapsamında toplam 179 ayrı noktada elektrik enerjisi hırsızlığına yönelik yasal işlem yapıldığı, abonesiz kaçak elektrik kullanımının engellendiği ifade edildi. Kaçak elektrik kullanımının önlenmesine yönelik bu faaliyetlere önümüzdeki dönemde diğer ilçelerde devam edileceği belirtildi.

GÜNDEM
Kaynak: İHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...