Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Şehit polis memuru Kılıç son yolculuğuna uğurlandı

Düzenleyen: / Kaynak: AA
Şehit polis memuru Kılıç son yolculuğuna uğurlandı

YAŞAM Haberleri  / AA

Tunceli'de teröristlerin düzenlediği saldırıda şehit olan polis memuru Kağan Kılıç'ın (27) Türk bayrağına sarılı naaşı, meslektaşlarının omzunda Bostanlı Beşikçioğlu Camisi bahçesine getirildi.

Şehidin yakınları ayakta durmakta güçlük çekerken, fenalaşan anne Rabiye Kılıç'a sağlık ekipleri müdahale etti.

"İdam gelene kadar 'Vatan sağ olsun' demiyorum"

Baba Galip Kılıç, cenaze namazı öncesi gazetecilere, "İdam gelene kadar vatan sağ olsun demiyorum. İdam gelince diyeceğim." dedi.

Ne kadar vatan haini varsa hepsinin asılmasını istediğini vurgulayan baba Kılıç, "Buradan Cumhurbaşkanı, Başbakan, Kılıçdaroğlu ve Bahçeli'ye sesleniyorum. Gücünüz yetmiyorsa halka gelin. Halk ne yapacağını çok iyi bilir. Avrupa ülkelerinden korkuyorsanız halka gelin. Ben milliyetçiyim, vatanseverim, vatan için ölürüm. Ama şu an vatan sağ olsun demiyorum. Oğlum gitti, oğlumun kanı yerde kalsın istemiyorum." diye konuştu.

"Millete ihanet edenleri kahreyle ya Rabbi"

Beşikçiolu Cami İmamı Adem Uran, şehidin öğle vakti kılınan cenaze namazının ardından "Düşmanlarımıza, teröristlere, Paralel Yapı'ya bunu anlamalarını nasip eyle ya Rabbi. Darbe girişiminde bulunanları, bu vatan, millete ihanet edenleri kahreyle ya Rabbi." şeklinde dua etti.

Daha sonra şehidin naaşı, tekbirlerle cenaze aracına götürüldü. Bu sırada şehidin sözlüsü Düzey, tabutu öptü.

Şehit Kılıç'ın cenazesi, Işıkkent Polis Şehitliği'nde toprağa verildi.

Tunceli'de, terör örgütü PKK mensuplarınca dün güvenlik güçlerine roketatar ve uzun namlulu silahlarla düzenlenen saldırıda bir polis şehit olmuş, 2 polis yaralanmıştı.

Düzenleyen:  - YAŞAM
Kaynak: AA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...