Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Şehit annesinin elini öpmüştü

Düzenleyen: / Kaynak: İHA
Şehit annesinin elini öpmüştü

GÜNDEM Haberleri  / İHA

15 Temmuz darbe girişimi sonrasında, İstanbul’da şehit olan polis memuru Ozan Özen’in cenazesinde şehit annesi Emine Özen’in elini öpen Bolu İl Jandarma Komutanı Türker Yılmaz tutuklandı.

Edinilen bilgiye göre, Fethullahçı Terör Örgütü’nün (FETÖ) 15 Temmuz darbe girişimi sonrasında Bolu 2. Komando Tugay Komutanı Tuğgeneral İsmail Güneşer’in Yüksekova’da gözaltına alındıktan sonra tutuklanmasının ardından gözaltına alınan Bolu İl Jandarma Komutanı Albay Türker Yılmaz da darbeye teşebbüs suçundan tutuklanarak cezaevine gönderildi. Yılmaz, darbe girişimi sonrasında İstanbul’da şehit olan Bolulu polis memuru Ozan Özen’in cenazesinde şehit annesi Emine Özen’in elini öpmüştü.

Şehit annesinin elini öpmüştü
SAVCILARDAN TUGAY VE JANDARMAYA BASKIN

Bolu Cumhuriyet Başsavcısı Mehmet Yurtseven, Başsavcı Vekili Adnan Gümüş ve Savcı Yakup Avşar tarafından Bolu 2. Komando Tugay Komutanlı ile İl Jandarma Komutanlığına eş zamanlı baskın düzenlendi. Savcılar, 2. Komando Tugay Komutanlığı ve İl jandarma Komutanlığı hizmet binalarında arama yaptı. Güvenlik kameraları incelenmek üzere alınırken, İl Jandarma Komutanı Albay Türker Yılmaz ve 2. Komando Tugay Komutan Vekili Albay Cahit Tirindaz’ın evinde arama yapıldı.
Savcılığın incelemesinin ardından Albay Cahit Tirindaz adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.
 

Düzenleyen:  - GÜNDEM
Kaynak: İHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...