4 YILDIZLI MESAJ

4 YILDIZLI MESAJ

FUTBOL Haberleri

19. şampiyonluğa çok yaklaşan G.Saray, ezeli rakibi F.Bahçe'ye yeni logosuyla gönderme yaptı.


TEK KÖŞESİ BOŞ
G.Saray'dan ezeli rakibi F.Bahçe'ye yıldızlı gönderme. 23 Nisan sebebiyle Şanlıurfa'dan gelen 11 çocuğu Florya Metin Oktay Tesisleri'nde misafir eden Teknik Direktör Fatih Terim, ziyaret sırasında hatıra fotoğrafı çektirdi. Toplantı yapılan odanın duvarındaki G.Saray logosunun üzerinde 4 nbsp;yıldızın bulunması ise dikkat çekti. 18 şampiyonluğu bulunan ve logosunda 3 yıldız kullanan G.Saray'ın 4. yıldız hazırlığına girmesi F.Bahçe'ye bir mesaj olarak yorumlandı. Kulüp yetkilileri, 4. yıldızın 5 köşesinden 2 tanesinin yerinin şu an boş durumda olduğunu belirtirken, bu köşelerin 19. ve 20. şampiyonluklara ayrıldığını açıkladı.


TERİM SEZON BAŞINDA İSTEMİŞ
Büyük bir sürpriz olmaması durumunda bu sezon 19. şampiyonlukta yıldızın bir köşesinin daha dolacağı ve geriye sadece 1 tane boş köşenin kalacağı belirtildi. Ancak bu logoyu Teknik Direktör Fatih Terim'in sezon başında yaptırdığı ortaya çıktı. 3. görev döneminde üst üste 2. şampiyonluğuna çok yaklaşan tecrübeli teknik adamın, sezon başında oda yenilenirken, logonun üstündeki yıldızın 4 yıldıza göre dizayn edilmesini istediği ve "Birkaç sene içinde elde edeceğimiz başarılarla o yıldızı da dolduracağız" ifadelerini kullandığı öğrenildi. Ayrıca Terim, bu logonun önünde verdiği pozla "Ayrılacağı" yönündeki haberlere de nbsp;ince bir mesajla cevap vermiş oldu. nbsp;
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...