Dövmeden enfeksiyon kapıp öldü

Dövmeden enfeksiyon kapıp öldü

DÜNYA Haberleri

İtalya'da enerjik ve sportif bir genç kız, dövme yaptırdığının ertesi günü hayatını kaybetti.

İtalya'da enerjik ve sportif bir genç kız, dövme yaptırdığının ertesi günü hayatını kaybetti. nbsp;
Milan'da öğrenci olan Federica Iammatteo'nın, dövme yaptırmasından önce sağlığının mükemmel olduğu ifade edildi. Kızın dövme yaptırdıktan sonra septik şoka girdiği ve kan kaybetmeye başladığı, aynı gece kalbinin durduğu ve öldüğü açıklandı.
Perşembe günü öğleden sonra bir dövme salonunda omurgasının sağ tarafına dövme yaptıran kızın sabah fenalaştığı ve "Herhalde grip oluyorum" diye arkadaşlarına mesaj attığı, gün içinde durumunun kötüleşmesi üzerine Milan'da San Giuseppe hastanesine kaldırıldığı bildirildi. Hastane gerekli müdahalelerin ardından kızı taburcu ederken, kız gece fenalaşarak hayatını kaybetti. Iammatteo'nun sırtında başka dövmeler de olduğu ifade edildi.
Ailesi, 23 yaşındaki gencecik ve hayat dolu kızlarının aniden ölmesiyle yıkıldı.
Kızın dövmeden kaynaklanan alerjik bir reaksiyon sebebiyle hayatını kaybettiği ifade ediliyor. Ölüm sebebinin tam olarak tespiti için kıza otopsi yapılacak.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...