Kuru meyvemizi Dr. Öz tanıtacak

Kuru meyvemizi Dr. Öz tanıtacak

GÜNDEM Haberleri

Türkiye kuru meyve sektörü, dünyaca ünlü kalp cerrahı Dr. Mehmet Öz ile tanıtım atağına kalkıyor. Öz, temmuzda Türkiye'ye gelerek yol haritası çıkarıp göreve başlayacak.

nbsp;Türkiye'nin dünya dış ticaretinde lider olduğu çekirdeksiz kuru üzüm, kuru kayısı, kuru incir Antep fıstığı gibi ürünler için dünya genelinde tanıtım atağı başlıyor. 2012 Kasım ayında kurulan Kuru Meyve Tanıtım Grubu (KMTG), bu ürünleri dünyaca ünlü Türk doktor Mehmet Öz ile tanıtım atağı yapacak. KMTG, sektörün duayenlerinden Akça Holding Yönetim Kurulu Başkanı Rıza Akça'nın girişimiyle Dr. Mehmet Öz'e iş birliği teklifinde bulunuldu. Teklife olumlu yaklaşan Öz, temmuz ayında Türkiye'ye gelecek ve tanıtım grubu ile yol haritası çıkarılmasında çalışacak. Ardından Kuru meyve ürünlerinin insan sağlığına faydaları ve katkıları temalı bir çalışma başlatılacak. Tanıtımlarda nbsp;KMTG Başkanı Eli Alharal, "Dr. Mehmet Öz'ün sağlıklı yaşam tavsiyeleri, tüm dünyada yüz milyonlarca insan üzerinde etkili oluyor ve yankı buluyor. Tanıtım çalışmalarında Dr. Öz'ün yer alması, bizim için destekleyici ve motive edici güç olacak. Tanıtım çalışmalarıyla kuru meyve sektörümüzün ihracat hedefinin 2023'te 4 milyar dolara ulaşmasını umuyoruz" diye konuştu. nbsp;

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...