Yılmaz: Siyasi kutuplaşmanın azaldığını görüyoruz

Düzenleyen:
Yılmaz: Siyasi kutuplaşmanın  azaldığını görüyoruz

POLİTİKA Haberleri

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Cevdet Yılmaz, 15 Temmuz darbe girişiminde siyasetin iyi bir sınav verdiğini belirterek “meydanlar bölünmesin” çağrısında bulundu.

Haber Merkezi ANKARA
Gazetecilerin 24 Temmuz Basın Bayramını kutlayan Yılmaz, gündeme ilişkin özetle şunları söyledi: OHAL hukuki bir mekanizmadır. Bu terör örgütüne karşı tedbirlerin hızlı ve etkili bir şekilde alınabilmesi için hayata geçirilmiştir. Geçmişteki OHAL’lerle karıştırılmamalı. Geçmişte insanlar evlerine kapatılırdı, bu OHAL insanları meydanlara çağıran bir OHAL.
Batı medyasına sitem etmek istiyorum. Darbe girişimine karşı siper olan milletimizi görmedikleri gibi medyamızı da maalesef yeterince görmüyorlar.
Siyasi partilerimiz de çok iyi bir sınav verdiler. Bu da bence ülkemize en büyük siyasi kazanımlardan bir tanesi. Darbe girişiminden önce hepimiz Türkiye’de fazla bir siyasi kutuplaşma olduğunu, insanların birbirinden koptuğunu ifade ediyorduk, şimdi kötü bir vesile oldu ama bazı hayırlar da bu şerden çıktı. Siyasi kutuplaşmanın azaldığını, değişik siyasi görüş ve kesimlerden insanların demokrasi ve milli değerler konusunda bir araya geldiğini görüyoruz. Bu milli duruş ve demokratik duruş ülkemizin büyük bir siyasi kazanımı. Önümüzdeki dönemlerde inşallah bunun sonuçlarını birlikte göreceğiz. 

 

Düzenleyen:  - POLİTİKA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...