Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

İTO başkanlığı için ilk aday Çağlar

- Güncelleme:
İTO başkanlığı için ilk aday Çağlar

Ekonomi Haberleri

Üst üste 2 dönem başkanlık yapan Murat Yalçıntaş'ın İTO Başkanlığı için aday olmayacağını açıklamasının ardından adaylık için ilk isim belli oldu.

İstanbul Ticaret Odası'nda (İTO) seçim heyecanı başladı. Başkanlık için adaylığını açıklayan ilk isim İTO Meclis Başkanı İbrahim Çağlar oldu. Başkan olması durumunda İTO'nun doğrudan doğruya üyelerinin ve paydaşlarının faydalanabileceği projeler geliştiren ve taşın altına elini koyan bir oda olacağını vurgulayan Çağlar, "İşte tüm bu hedeflerim, hayallerim, projelerim yani sözün özü, gönlümdeki İTO için İstanbul Ticaret Odası Başkanlığına adayım" diye konuştu. nbsp;İTO üyelerinin oda aidiyetlerini geliştirmek için çalışacaklarını, her üyeyi ziyaret edeceklerini ve her üye işyerinin kapısına 'bu işyeri İTO üyesidir' yazılı çerçeveli berat asmak istediklerini dile getiren İbrahim Çağlar, "Eskiden şehrimizden çıkamıyorduk, şimdi dünyaya sığamıyoruz. Oda olarak üyelerimizle ülkemizdeki küçük, orta ve büyük ölçekli tüm firmalarımızla birlikte yürüyeceğiz. Hedefimiz üyelerimizi kendi iş kolunda dünya ile bütünleşmiş önder firmalar haline getirmektir" dedi. Üst üste 2 dönem başkanlık yapan Murat Yalçıntaş daha önce İTO Başkanlığı için aday olmayacağını açıklamıştı. nbsp;

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...