Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Bakan Albayrak: 'Uludere olayı yeniden incelenecek'

Düzenleyen:
Bakan Albayrak: 'Uludere olayı yeniden incelenecek'

GÜNDEM Haberleri

Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Berat Albayrak, Darbe girişimi ile ilgili yaptığı açıklamada, bu yapının her kuruma sızmış olduğunu ve Rus uçağının düşürülmesinden Uludere'nin bombalanmasına kadar birçok olayın yeniden inceleneceğini söyledi.

Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Berat Albayrak 15 Temmuz darbe girişimi ve ardından gerçekleştirilen FETÖ operasyonlarına ilişkin açıklamalarda bulundu. Bakan Albayrak 2011 yılında 34 kişinin yaşamını yitirdiği Uludere katliamına ilişkin dosyanın yeniden inceleneceğini söyledi.

Albayrak, "Açık bir darbe girişimiydi. Kaç telefon görüşmesi sonrası, resim kafamızda netleşince şüphe duymadık. Bu yapı, darbe girişimi hiçbir şekilde karamsarlığa düşmedik. Her ne kadar operasyon insanlara karşı çevrilen silahlar tanklar bombalar Meclis'imizin başına gelenler ancak hiçbir zaman umutsuzluğa kapılmadık. Bekliyorduk, ama bugün ama yarın. Bu terör örgütünün halka kalkışma yapacaklarını bekliyorduk. Bu yapı ne için hazırlandığının belki zirvesiydi. Sözde bir eğitim, toplumun gelişmesi motivasyonuna dayalı anlatılsa da hep bu sistematik düzen üzerine yürüdü" diye konuştu.

Düzenleyen:  - GÜNDEM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...