Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Nazlı Ilıcak yakalanmamak için bakın ne yapmış?

Düzenleyen:
Nazlı Ilıcak yakalanmamak için bakın ne yapmış?

GÜNDEM Haberleri

Dün sabah saatlerinde aranmaya başlanan ve bu sabah yakalanan Nazlı Ilıcak, gece boyu yakalanmamak için araç değiştirmiş

Bodrum’da gözaltına alınan gazeteci Nazlı Ilıcak’ın, arandığı süreçle ilgili yeni bilgiler de ortaya çıkmaya başladı. Bir süre arkadaşının evinde kaldığı öğrenilen Ilıcak’ın daha sonra ise yakalanmamak için gece boyunca araç ve yer değiştirdiği ifade edildi.

Nazlı Ilıcak’ın emniyetteki işlemlerinin ardından uçakla soruşturmanın yürütüldüğü İstanbul’a gönderileceği kaydedildi.

Ilıcak, dün Bodrum'da dört ayrı adreste aranmış ancak bulunamamıştı. Gözaltı kararının ardından Milas’ta yaşayan bir arkadaşının evinde saklandığı bildirilen gazeteci Ilıcak, dün gece saatlerinde Ankara’da olduğu yönünde bilinçli olarak paylaşılan bilginin ardından harekete geçti.

Darbe girişimi soruşturmasında 42 gazeteci hakkında gözaltı kararı var. Şu anda 42 gazeteciden 6'sı gözaltında 11'i yurtdışına kaçtı

"İSTANBUL’A GÖNDERİLECEK"

Emniyet Müdürlüğü’nde işlemleri süren Nazlı Ilıcak’ın, soruşturmayı İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı’nın yürütmesi nedeniyle İstanbul’a sevk edileceği belirtildi.

Bugün işlemlerinin tamamlanması ve İstanbul’a gönderilmesinin beklendiği ifade edildi.

Nazlı Ilıcak’ın, Bodrum’daki yazlığında yapılan aramada bulunan 2 not defteri, Fethullah Gülen’e ait 7 kitap ve 1 bilgisayara el konularak emniyete götürüldü.

Düzenleyen:  - GÜNDEM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...