Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Elazığ'da polislerin üzerinden 1 Dolar çıktı

Düzenleyen:
Elazığ'da polislerin üzerinden 1 Dolar çıktı

GÜNDEM Haberleri

Darbe girişiminden sonra Fethullahçı Terör Örgütü'ne yönelik başlatılan soruşturma kapsamında Elazığ'da gözaltın alınan emniyet mensuplarının üzerinden şifreli 1 dolar çıktı.

Darbe girişimi sonrası başlatılan FETÖ/PDY soruşturması kapsamında Elazığ'da gözaltına alınan 60 emniyet mensubundan 18'inin üzerinde örgütün şifresi olarak değerlendirilen 1 dolar çıktı.

60 ADRESE OPERASYON DÜZENLENDİ

Fethullahçı Terör Örgütü/Paralel Devlet Yapılanması'nın (FETÖ/PDY) darbe girişimi sonrasında Elazığ'da başlatılan soruşturmalar devam ediyor. Elazığ Cumhuriyet Başsavcılığı'nın yürüttüğü soruşturma kapsamında FETÖ/PDY ile bağlantılı olduğu ileri sürülen polislere yönelik önceki gün Elazığ İl Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü (KOM) ekipleri 60 adrese operasyon yapmıştı. Operasyonda 2 emniyet müdür yardımcısı, 7 şube müdürü, 11 emniyet amiri, 20 komiser ve komiser yardımcısı olmak üzere 60 polis gözaltına alınmıştı.

Elazığ'da polislerin üzerinden 1 Dolar çıktı

GÖZALTINA ALINAN 18 RÜTBELİDEN 1'ER DOLAR ÇIKTI

İl Emniyet Müdürlüğü'nde sorguları süren 60 polisten 15'inin ifade işlemi tamamlandı. 15 polis memuru sağlık kontrolünden geçirildikten sonra adliyeye sevk edildi.

Elazığ'da polislerin üzerinden 1 Dolar çıktı

DOLARLARDAN 3'Ü F SERİSİ, DİĞERLERİ B VE K SERİSİ

Öte yandan, şüphelilerden aralarında 3'üncü ve 4'üncü sınıf emniyet müdürleri, emniyet amirleri ve bir komiserin bulunduğu 18'inin cebinden FETÖ/PDY'nin şifresi olarak tahmin edilen 1'er dolar çıktı. 18 adet 1'er dolardan 3'ünün F serisi, diğerlerinin ise B ve K serileri olduğu öğrenildi.

Elazığ'da polislerin üzerinden 1 Dolar çıktı

Düzenleyen:  - GÜNDEM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...