Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Bilgisayarın hardiskini değiştirmek isterken yakalandılar

Düzenleyen:
Bilgisayarın hardiskini değiştirmek isterken yakalandılar

GÜNDEM Haberleri

Eğirdir Meyvecilik Araştırma Enstitüsü müdürünün makam odasındaki bilgisayarın harddiskini değiştirmek isteyen 3 kişi ile enstitü müdürü gözaltına alındı.

Isparta'nın Eğirdir ilçesindeki Meyvecilik Araştırma Enstitüsü (MAREM) müdürünün makam odasındaki bilgisayarın harddiskini değiştirmek istedikleri belirlenen 3 kişi ile enstitü müdürü gözaltına alındı.AA muhabirinin edindiği bilgiye göre, Eğirdir Emniyet Müdürlüğü ekipleri, MAREM'de görevli 2 mühendisin, enstitü müdürü İsa Eren'in makam odasındaki bilgisayarın harddiskini değiştirmek için kurumdan çıktığı ihbarı üzerine çalışma başlattı.Söz konusu mühendislerin içinde bulunduğu otomobili ilçe merkezinde durduran ekipler, mühendisler Şerif Ö, Halit Y, şoför Safa G'yi gözaltına aldı. Otomobilde yapılan aramada, bir harddisk ele geçirildi.Ekipler, MAREM Müdürü İsa Eren'i de gözaltına aldı.

Düzenleyen:  - GÜNDEM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...