Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Ankara Valiliği acı bilançoyu açıkladı

Düzenleyen:
Ankara Valiliği acı bilançoyu açıkladı

GÜNDEM Haberleri

ANKARA Valiliği, 15 Temmuz günü yaşanan darbe girişiminde Ankara’da yaralanan ve çeşitli hastanelerde tedavilerine devam edilen 143 vatandaştan 22’sinin hala yoğun bakımda olduğunu duyurdu.

ANKARA Valiliği, 15 Temmuz günü yaşanan darbe girişiminde Ankara’da yaralanan ve çeşitli hastanelerde tedavilerine devam edilen 143 vatandaştan 22’sinin hala yoğun bakımda olduğunu duyurdu. Valilik, ayrıca olaylarda 57’si polis, 2’si asker ve 85’i sivil olmak üzere 144 kişinin şehit olduğunu açıkladı.
 
"19 DARBECİ HAİN ÖLÜ OLARAK ELE GEÇİRİLDİ"

 
Ankara Valiliği İl Basın ve Halkla İlişkiler Müdürlüğü, darbe girişimiyle ilgili yazılı bir açıklama yaptı. İl genelindeki olaylarda yaralananların durumu hakkında bilgi verilen açıklamada, Adli Tıp’taki 4 kişinin kimlik tespitinin henüz yapılamadığı da bildirildi. Ankara Valiliği’nden yapılan açıklama şöyle: 
 
"15 Temmuz 2016 tarihinde Devletimize ve Milletimize bağlı güvenlik güçlerimizin ve aziz vatandaşlarımızın kahramanca ve fedakarca çalışmaları neticesinde önlenen Fethullahçı Terör Örgütü/ Paralel Devlet Yapılanması darbe girişiminde; yaralanan 1187 vatandaşımız, ilimizde bulunan 42 hastaneye nakledilmiş, bugün itibarıyla vatandaşlarımızdan 980’inin tedavileri yapılarak taburcu edilmişlerdir. Halen 22’si yoğun bakımda olmak üzere 143 vatandaşımızın hastanelerimizde tedavilerine devam edilmektedir. Olaylarda 57 polisimiz, 2 askerimiz ve 85 vatandaşımız olmak üzere 144 kişi şehit olmuştur. 19 darbeci hain ölü olarak ele geçirilmiştir. Ayrıca Adli Tıptaki 4 kişinin kimlik tespiti henüz yapılamamıştır. Şehitlerimize Allahtan rahmet, ailelerine başsağlığı, yaralanan vatandaşlarımıza acil şifalar dileriz."

Düzenleyen:  - GÜNDEM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...