Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Nazlı Ilıcak İstanbul Asayiş Şube Müdürlüğü'ne getirildi

Düzenleyen: / Kaynak: AA
Nazlı Ilıcak İstanbul Asayiş Şube Müdürlüğü'ne getirildi

GÜNDEM Haberleri  / AA

Bodrum'da gözaltına alınan gazeteci Nazlı Ilıcak, İstanbul Asayiş Şube Müdürlüğü'ne getirildi.

Fetullahçı Terör Örgütü'nün (FETÖ) darbe girişimine ilişkin soruşturma kapsamında, haklarında yakalama kararı çıkarılan 42 gazeteciden gözaltına alınanların sayısı 15'e yükseldi.

İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı Terör ve Örgütlü Suçlar Bürosu, FETÖ'nün darbe girişimiyle ilgili soruşturma kapsamında 42 gazeteci hakkında gözaltı kararı vermişti.

Soruşturmayla ilgili görevlendirilen Asayiş Şube Müdürlüğü'nde gözaltında bulunan gazetecilerin sayısı 15'e yükseldi.

Muğla'nın Bodrum ilçesinde gözaltına alınan gazeteci Nazlı Ilıcak, İstanbul'a getirildikten sonra Şişli Etfal Hastanesi'nde sağlık kontrolünden geçirildi. Neden gözaltına alındığına ilişkin soruya Ilıcak, "Ben kendim teslim oldum." dedi. Bazı vatandaşlar Ilıcak'a tepki gösterdi.

Daha sonra Gayrettepe'deki Asayiş Şube Müdürlüğü'ne götürülen Ilıcak, kendisinin polise teslim olduğunu öne sürerek, "Hakkımda 'kaçtı' diyenlere çok üzülüyorum. Ben vatanımdan ayrılmam." ifadesini kullandı.
Gayrettepe'deki Asayiş Şube Müdürlüğü'nde işlemler sürüyor

Manisa'da gözaltına alınan Hanım Büşra Erdal'ın da İstanbul'a getirildiği bildirildi.

Daha önce Seyit Kılıç, Yakup Sağlam, Bayram Kaya, Cihan Acar, Bünyamin Köseli, Emre Soncan, Mustafa Erkan Acar, Cemal Azmi Kalyoncu, Abdullah Kılıç, Habip Güler, Mehmet Gündem, Cuma Ulus ve Hüseyin Aydın gözaltına alınmıştı.

Gözaltına alınan gazetecilerin Gayrettepe'deki Asayiş Şube Müdürlüğü'nde işlemleri sürüyor.

Düzenleyen:  - GÜNDEM
Kaynak: AA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...