Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Rusya'dan Erdoğan açıklaması

Rusya'dan Erdoğan açıklaması

GÜNDEM Haberleri

Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin'in danışmanı, Erdoğan'ın 9 Ağustos'ta yapacağı ziyaret için "Konuşulacak çok konu var" dedi.

Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin'in danışmanı Dmitri Peskov, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve Putin arasında gerçekleştirilecek görüşmede birçok konunun müzakere edileceğini söyledi.  Peskov, gazetecilere yaptığı açıklamada, iki liderin uçak krizinden sonra ilk kez ve uzun zaman sonra bir araya geleceğini belirterek "Görüşmenin gündemi henüz belli değil. Konuşulacak çok konu var." dedi. Putin'in Federasyon Güvenlik Konseyi daimi üyeleriyle Erdoğan'ın ziyaretini ve hazırlık çalışmalarını müzakere ettiğini kaydeden Peskov, Putin'in Erdoğan'la yaptığı telefon görüşmesiyle ilgili bilgi verdiğini de aktardı. Cumhurbaşkanı Erdoğan ve Rusya Devlet Başkanı Putin'in, 9 Ağustos'ta Rusya'nın St. Petersburg şehrinde bir araya gelecekleri açıklanmıştı.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...