Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Lucas bitiyor Niasse sırada

Düzenleyen: / Kaynak: Sabah
Lucas bitiyor Niasse sırada

SPOR Haberleri  / Sabah

Brezilyalı ile 2.5 milyon Euro’ya anlaşma sağlayan G.Saray, 4 milyon Euro teklif ettiği Liverpool’u da ikna etmeye çok yakın... Niasse için de Everton’ın kapısı resmen çalındı

Ön libero transferinin ilk sırasında yer alan Lucas Leiva'da Galatasaray ısrarcı... Brezilyalı yıldızla 2.5 milyon Euro'ya el sıkışan sarıkırmızılılar, Liverpool'la da anlaşmak üzere. Leiva için ödenecek bonservisin 4 milyon Euro olacağı ve bu paraya eşit taksitlerle 2-3 yıllık ödeme planı yapılacağı tahmin ediliyor. Kulübe yakın kaynaklara göre; Leiva transferi bu hafta içinde olumlu sonuçlanacak. Leiva'nın sakatlık sürecini de sarı-kırmızılar pazarlıklarda koz olarak kullanacak.

NİASSE İSTİYOR
 Bir yandan da golcü arayışı içinde olan Cimbom, Everton forması giyen Oumar Niasse için girişimlerini sürdürüyor. İngiliz ekibinde beklentileri karşılayamayan 26 yaşındaki futbolcuyu kiralamak isteyen sarı-kırmızılılar, 1.5 milyon Euro'luk resmi teklifini yaptı. Daha önce Akhisar'da oynayan Niasse'nin de Galatasaray'a gelmeye hazır olduğu ifade edildi. Teknik direktör Riekerink'in de golcü transferinde yönetiminden hızlı hareket edilmesini istediği ve Senegalli santrfor alınmasına onay verdiği belirtildi.

Düzenleyen:  - SPOR
Kaynak: Sabah
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...