Windows 10 ücretli oluyor

Windows 10 ücretli oluyor

TEKNOLOJİ Haberleri

Hala Windows 7 veya 8 kullanıyorsanız, bedava Windows 10 fırsatını kaybetmek üzeresiniz.

Yaklaşık bir yıldır Windows 7 ve 8.1 kullanıcılarına ücretsiz bir yükseltme olarak sunulan Windows 10, ücretsiz olma özelliğini bu Cuma tamamlıyor.

Yani Windows 10'a geçmeyi düşünüyorsanız ve halen yükseltme yapmadıysanız, ücretsiz fırsatı kaçırmamak için sadece birkaç gününüz var. Ücretsiz Windows 10 fırsatının 29 Temmuz'da tamamlanmasıyla birlikte işletim sistemi, yaklaşık 120 dolar fiyatla satılmaya başlanacak.

Kullanıcı sayısını yavaşça artıran Windows 10'un Temmuz ayında, güncellemeyi bekletenlerin önemli kısmının harekete geçmesi beklendiğinden, önemli bir sıçrayış yapması bekleniyor. Microsoft'un son işletim sistemi, DirectX 12 desteği sayesinde özellikle oyun severler arasında popüler. Steam'de PC oyuncularının neredeyse yarısının Windows 10 kullanması, bunu doğruluyor.

Ücretsiz güncellemenin tamamlanmasıyla birlikte Microsoft, bir süredir üzerinde çalıştığı ve testlerini tamamlamak üzere olduğu büyük güncelleme "Anniversary Update"i (Yıldönümü Güncellemesi) yayınlayacak. Bu güncelleme güvenlik alanında geliştirmeler yaparken, Edge'e bir dizi yenilik getirecek.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...