Galatasaray'ın Portekizli yıldızı 2 gol atarak Aarhus maçında da yıldızlaştı

Düzenleyen:
Galatasaray'ın Portekizli yıldızı 2 gol atarak Aarhus maçında da yıldızlaştı

SPOR Haberleri

Sarı-kırmızılılar geriye düştüğü hazırlık maçını 2 farkla kazanmasını bildi. Maçın kahramanı Bruma, adeta altın gibi parıldıyor

Galatasaray, Danimarka kampında dün gece Aarhus takımını 3-1 mağlup etti. Sarı-kırmızılılar durgun başladığı mücadelede, ilk yarının sonlarında kendine geldi. Uzun süre organize olmakta ve pas yapmakta zorlanan Galatasaray 25'te kalesinde golü gördü. Sneijder önderliğinde, sarı-kırmızılı orta sahasının oyuna ağırlığını koymasıyla rüzgarın yönü değişti. 38'de yine soldan müthiş ilerleyen Bruma, rakiplerinin müdahalesine ragmen ceza sahasına girmeye başarıp, vuruşunu yaptı: 1-1. İlk yarı bu sonuçla tamamlanırken, 53'te Portekizli yıldız bu defa fırsatçılığını konuşturdu. Dzemaili'nin taşıdığı topu kaleciden sekip Bruma'nın önüne düştü. Başarılı futbolcu yine affetmedi: 2-1. Maçın skorunu ise 89'da Yasin belirledi: 3-1.

Kim nasıl oynadı?

Sneijder: Tam bir orkestra şefiydi. Muhteşem oynadı, takımı oynattırdı.
Bruma: Her geçen dakika yıldızlaşıyor.
Sinan Gümüş: Geçen sezonki Sinan'ı aratıyor, ondan beklenen sadece görevini yapması değil.
Hamit: Bu sezon, fazla süre alacağının sinyallerini bu maçta da verdi.
Dzemaili: Farklı bir oyun sergilemedi.
Berk İsmail: Kalitesi var ancak üzerine koyması lazım.

 

Aslan'ın patlama beklediği Hamit yeniden doğmuş gibi

Galatasaray'da beklenen performansını gösteremeyen Hamit Altıntop, GSTV'ye yaptığı açıklamada umutlu konuştu. Takımda kaldığı için çok mutlu olduğunu belirten tecrübeli oyuncu, "Bu sene inşallah sağlıklı bir şekilde takımdaki yerimi alırım. Kendimi yepyeni hissediyorum" ifadelerini kullandı. Taraftarlara da seslenen Altıntop, "Beni sever veya sevmezler. Sadece biraz daha yapıcı ve olumlu olalım. Böyle bir camia, böyle tarih kimsede yok" dedi.

Hakan Şükür'e ihraç göründü

Galatasaray, Fethullahçı Terör Örgütü'nün (FETÖ) darbe girişimi sonrası eski futbolcusu Hakan Şükür'ü, kulüpten ihraç istemiyle disiplin kuruluna sevk etti. FETÖ'nün elebaşı Fethullah Gülen'e yakınlığıyla bilinen Hakan Şükür, bir süre önce ABD'ye yerleşmişti.

Karan: Yıllarca hakkımı yediler

Galatasaray'ın eski futbolcularından Ümit Karan da, yıllardır FETÖ mağduru olduğunu söyledi. Karan, "Spora başladığım ilk günden beri bunlar futbolun içindelerdi.  Şike davasında cezaevine girdiğimde, beni hapisten çıkarmak için eşimden 150 bin dolar para istediler" dedi. 

 

 

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...