'ABD, Gülen’in hainliğini görmeli'

Düzenleyen:
'ABD, Gülen’in hainliğini görmeli'

GÜNDEM Haberleri

‘’Belirsizliğe ve kan dökülmesine son vermenin vakti gelmiştir. Gün, demokrasinin teröre karşı güçlü durma günüdür”

Başakşehir’de “demokrasi nöbeti” için vatandaşlar, Fatih Terim Stadyumu’nun otoparkında bir araya geldi. Programda konuşan eski Avrupa Birliği Bakanı ve Başmüzakareci Egemen Bağış, “Bu paralel ihanet çetesi, bir asalak gibi bu milletin kanını emdi. Gün geldi ‘himmet’ adı altında milletten zorla haraç topladı. KPSS sorularını çaldı, beynini yıkadıkları gençleri devlete soktu. Gönül isterdi ki bunların ne kadar kumpasçı, yalancı ve iftiracı olduklarını görmek için bu kadar şehit vermeseydik. 15 Temmuz’da sizin vergilerinizle alınmış uçaklarla sizin Meclisinizi vurdular ama bu millet, bu ülkeyi bir avuç haşhaşiye yedirmedi’’ dedi. 

Öte yandan Egemen Bağış, terör örgütü liderinin yaşadığı Pensilvanya eyaletinin en büyük yazılı medyası ve ABD’nin saygın ulusal yayın kuruluşlarından olan Philedelphia Inquirer gazetesinde yayınlanan “Türkiye’nin müttefik kalması için Gülen’i iade edin” başlıklı makalesinde ABD yetkililerini sert bir dille uyardı. Bağış, “Amerika Birleşik Devletletinin Fettullah Gülen’in onurlu bir kişi olmadığını ve bir hain olduğunu görmesinin vakti gelmiştir” diye konuştu.

Düzenleyen:  - GÜNDEM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...