Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Bahçeli: 'Haçlıların gayrimeşru çocuğu FETÖ'

Düzenleyen:
Bahçeli: 'Haçlıların  gayrimeşru çocuğu FETÖ'

POLİTİKA Haberleri

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, Fethullah Gülen’i kastederek, “Erzurumlu bir vaiz, Türkiye düşmanlığı konusunda eğitilmiş, şakirtleri maklube yiyerek, ışık evleri ismiyle açılan karanlık meskenlerde örgütlenerek melanet gergefinde vatana ihaneti dokumuşlardır” dedi.

Grup toplantısında konuşan Bahçeli, 15 Temmuz darbe teşebbüsüne batılı ülkelerin kesin bir tepki koyamadıklarını hatırlattı. MHP lideri, darbe sürecinin arkasında CIA’nın olduğu iddialarının yoğunlaştığına dikkati çekerek, şunları kaydetti: “ISAF Komutanı bir ABD’li generalin FETÖ darbe girişimini hazırlayan ve yönetenler arasında bulunduğu dillendirilmektedir. Bu ABD’linin 15 Temmuz öncesinde, Türkiye’ye 2 defa gizlice geldiği, Erzurum ve Adana İncirlik Üssü’nde sır dolu görüşmeler yaptığı konuşulmaktadır. Eğer hainlerin ardında CIA ve Pentagon duruyorsa, karşımızda çok ciddi bir sorun var demektir ve ABD bunun altından kalkamayacaktır. ABD, 15 Temmuz’un içindeyse ve İncirlik üzerinden devreye girmiş ise bunun doğal sonucu olarak iki ülke arasındaki dostluk ve müttefiklik ilişkisi vahim düzeyde hasar görecektir. Bu demektir ki ABD ve küresel güç merkezleri Türkiye’yi iç savaşa sürüklemeyi planlamaktadır.”
Bahçeli, Kudüs’ün kapısına dayanan Haçlı operasyonunun hâlâ iş başında, görevde olduğunu belirterek, “Fetullahçı Terör Örgütü bunların Türkiye’ye tutunmuş ortakçılarıdır. FETÖ’cü teröristler, üçüncü bin yılda Asya’nın Hıristiyanlaştırılmasına hizmetle görevlendirilmiş, Kürdistan’ın doğumunu hızlandırmak için tembihlenmiş insan ve inancın yüz karalarıdır. 12 Eylül’de ‘Bizim çocuklar kazandı’ diyorlardı. Çok şükür, 15 Temmuz’da onların gayrimeşru çocukları kaybetti, bu kez Türk milleti kazandı” dedi. Birlik vurgusu yapan Bahçeli, darbeciler için “Ülkesine namlu çeviren onursuza Türk askeri demek vebaldir” şeklinde konuştu. 
Bahçeli, Türkiye’nin zalimlere yem olamayacak kadar kudretli olduğunu da vurgulayarak, “Cumhurbaşkanı artık derleyici, dengeleyici, toparlayıcı olsun ve birleştirici mesajlarla üstlendiği görevi yerine getirsin. Başbakan ve hükümeti de ayrım gözetmeksizin herkesi kucaklasın ve unutmasınlar ki hainlere karşı aynı siperdeyiz, aynı gemideyiz, aynı çizgideyiz” ifadelerini kullandı. 

 

Düzenleyen:  - POLİTİKA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...