Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

'Notumuzu Türkiye aleyhtarı lobiler düşürdü'

Düzenleyen:
'Notumuzu  Türkiye aleyhtarı  lobiler düşürdü'

Ekonomi Haberleri

Gümrük ve Ticaret Bakanı Bülent Tüfenkci, uluslararası kredi derecelendirme kuruluşu Standard's'un Türkiye'nin kredi notunu düşürmesini "aceleci" bir karar olarak değerlendirerek, söz konusu kararı Türkiye aleyhtarı lobilerin girişimi olarak gördüklerini ifade etti.

Darbe girişiminden önce bir yandan Türkiye'deki ekonomik göstergelerin yükseliş eğiliminde olduğunu hatırlatan Tüfenkci, şöyle devam etti: "Terör örgütlerinin özellikle üst düzey yöneticilerinin uykularının kaçtığı zaman diliminde, bir başka terör örgütünün o terör örgütünün imdadına yetişircesine böyle bir darbe girişimine kalkışması piyasalarda bir olumsuzluğa yol açmıştır. Ancak böyle bir darbe girişimi başka bir ülkede olsaydı piyasalar çökerdi. Allah'a hamdolsun ki piyasalarımız olayı iyi okudu ve ciddi anlamda ekonomiyi ayakta tutma adına büyük destek verdiler. Darbe girişiminden hemen sonra vatandaşlar dövizini bozdurarak, sisteme entegre etti. Alışverişini, ticaretini kesmedi, yine sokaklara çıktı.”

Düzenleyen:  - Ekonomi
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...