Darbeci 3 asker böyle yakalandı

Düzenleyen:
Darbeci 3 asker böyle yakalandı

GÜNDEM Haberleri

15 Temmuz darbe girişiminde Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın kaldığı oteli bombalayan darbeci askerlerden 7'si yakalanmıştı. Darbecilerin yakalandığı dakikalar ortaya çıktı

Akyaka bölgesinde yoğunlaştırılan aramalarda, komando ve özel timlerini yanı sıra askeri helikopter, casa tipi uçak ile insansız hava araçları da bölgeye kaydırıldı. Bu arada gözaltındaki 7 askerini ifade işlemlerinin ise devam ettiği açıklandı. TSK içerisindeki FETÖ üyesi askerlerin darbe girişiminde, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın Marmaris'te tatilini geçirdiği otele saldırı düzenlenmişti. Çiğli 2'nci Ana Jet Üs Komutanlığı'ndan Marmaris'e gelen SAT ve MAT timleri, başarısız operasyon sonrasında, iki şehit veren polisin büyük çabası sonrasında helikopterlerin alçalamaması üzerine kaçamayıp, ormanlık alanda gizlenmek zorunda kalmışlardı. Bu askerlerden Çiğli Ana Jet Üssü'nün imamı 'Paşa' lakaplı Zekeriya Kuzu, Binbaşı Taner Berber, Astsubay İlyas Yaşar, Astsubay Gökhan Güçlü, Hava Piyade Kıdemli Çavuş Erkan Çıkat, Hava Piyade Kıdemli Çavuş, Ömer Faruk Göçmen ile Hava Piyade Kıdemli Çavuş Abdulhamit Gül Erdem, günler sürene takip sonrasında, geçen pazartesi günü yakalandı.

Bu zanlıların gözaltına alındığı dakikalara ilişkin yeni fotoğraflar ortaya çıktı.

Darbeci 3 asker böyle yakalandı

Darbeci 3 asker böyle yakalandı

Darbeci 3 asker böyle yakalandı

 

 

Düzenleyen:  - GÜNDEM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...