Kadıköy Panteri futbolu bıraktı

Düzenleyen:
Kadıköy Panteri futbolu bıraktı

SPOR Haberleri

Beşiktaş'ta 'Kadıköy Panteri' lakabı ile anılan 39 yaşındaki Rumen futbolcu Daniel Gabriel Pancu, yaşadığı sakatlığın ardından futbolcu bıraktığını açıkladı.

Beşiktaşlı taraftarları üzecek haber Romanya'dan geldi. 'Kadıköy Panteri' lakaplı 39 yaşındaki Daniel Gabriel Pancu dizindeki sakatlığının da etkisiyle kariyerine son noktayı koydu. 2010 yılından beri Romanya Ligi'nde farklı takımların formasını giyen unutulmaz isim Beşiktaş'tan sonra 2 sezon da Bursaspor forması giymişti.

EFSANELER ARASINA GİRMİŞTİ

Mircea Lucescu tarafından Beşiktaş'a getirilen Pancu, Rumen hoca tarafından forvet bölgesinden, sol beke kadar birçok pozisyonda kullanılmıştı. Sonunda Kadıköy'deki 3-4 biten maçta kaleye geçen Pancu, penaltıdan yediği gol dışında Fenerbahçe forvetlerine engel olmuş, maç 90. dakikada Koray Avcı'nın attığı golle 3-4 Beşiktaş lehine sonuçlanmıştı.

FUTBOL HAYATINA ROMANYA'DA DEVAM EDİYORDU

Pancu Türkiye ve Romanya dışında, İtalya, Rusya ve Bulgaristan'da da futbol oynadı. Son olarak geçtiğimiz sezon Romanya'da Voluntari forması giyen Pancu 24 maçta 5 gol, 4 asist yapmıştı.

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...