Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

F.Bahçe'ye dünya devinden 10 numara

Düzenleyen:
F.Bahçe'ye dünya devinden 10 numara

SPOR Haberleri

Porto'da yeni sezonda kadroda düşünülmeyen 23 yaşındaki Kolombiyalı Juan Quintero ile Fenerbahçe'nin ilgilendiği ortaya çıktı. Sarı lacivertli kulübün, 10 numara için düşündüğü yıldız futbolcuyu Rio Olimpiyatlarından sonra bedelsiz olarak kadrosuna dahil edeceği iddia edildi.

10 numara transferinde önceliği Faslı Hakim Ziyech'e veren ancak Twente'li oyuncunun 8-10 milyon euro'lara varan maliyeti nedeniyle frene basan Fenerbahçe, şimdilik beklemeye geçti. Kolombiya'dan ise oldukça sürpriz bir iddia geldi. Futbol Red radyosu, sarı-lacivertlilerin Porto'yla 5 yıl daha sözleşmesi bulunan Juan Quintero'yu kiralık olarak kadrosuna katacağını açıkladı. Radyo, Türk takımının Portekiz ekibine Kolombiyalı on numara için kiralama bedeli ödemeyeceğini, sözleşmenin ise Rio Olimpiyatları'ndan sonra resmileştirileceğini duyurdu.

BAZI MAÇLARI KAÇIRACAK

Porto'nun hocası Nuno Esprito Santo'nun, geçtiğimiz sezonu Fransa'nın Rennes takımında kiralık geçiren Quientero'yu takımda istemediği, 23 yaşındaki oyuncu için Fenerbahçe'nin son şans olduğu belirtildi. Kolombiya Milli Takımı'nın da katılma hakkı elde ettiği Rio Olimpiyat Oyunları 5 Ağustos'ta başlayıp 21 Ağustos'ta sona erecek. Milli takım kadrosunda yer alan Quintero'nun, bir süre tatil yaptıktan sonra Fenerbahçe'ye imza atacağı, bu yüzden bazı maçları kaçıracağı haberin ayrıntısında yer aldı.

RENNES'DE VASATI AŞAMADI

Fenerbahçe, 2015-16 sezonu öncesi de renklerine katmaya çalıştığı Quintero için geçen haziran ayında bir deneme daha yapmış ancak Porto'nun bonservisine 8 milyon euro istemesi üzerine görüşmeler askıya alınmıştı. Porto'da istenen çıkışı bir türlü yakalayamayan Kolombiyalı futbolcu, kiralık gittiği Rennes'te sadece 14 maçta görev alırken, 1 gol-2 asistlik bir performans sergilemişti.

SÖZLEŞME FESİH BEDELİ 40 MİLYON

Porto 'nun geçen ocak ayında sözleşmesini 2021'e kadar uzattığı Juan Quintero, potansiyeli yüksek olan bir oyuncu. Seri ve hızlı. Pas oyununa da yatkın. Ancak yaşadığı mental sorunlar, futbolunu geriletti. Porto'da iki sezon çok az ilk 11'de sahaya çıkarken, genelde yedek oturdu. Defansif yanı çok eleştirilen 1.69 boyundaki futbolcunun sözleşmesinde "40 milyon euro'ya serbest kalır" maddesi bulunuyor..

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...