Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Çalhanoğlu Gümüşhanespor'da!

Düzenleyen:
Çalhanoğlu Gümüşhanespor'da!

SPOR Haberleri

Spor Toto 2'nci Lig Kırmızı Grup'ta mücadele eden Gümüşhanespor, Bayer Leverkusen'de forma giyen Hakan Çalhanoğlu'nun kardeşi Muhammed Çalhanoğlu'yla anlaşmaya vardı.

Spor Toto 2. Lig Kırmızı Grup'ta mücadele eden Gümüşhanespor, yeni sezon öncesinde milli futbolcu Hakan Çalhaoğlu'nun kardeşi Muhammed Çalhanoğlu'nu renklerine bağladı. Babası Hüseyin Çalhanoğlu ile birlikte Gümüşhanespor'un Tekke köyündeki tesislerine gelerek kendisini 2 yıllığına kırmızı-beyazlı formaya bağlayacak olan imzayı atan 21 yaşındaki genç futbolcu, "Benim görevim konuşmak değil, sahada iyi performans göstermek. İnşallah takımımızla birlikte bir üst lige çıkarız" dedi.

Çalhanoğlu Gümüşhanespor'da!
Kulüp Başkanı Kaya Büyükbayraktar ise Muhammed Çalhanoğlu'nun Gümüşhanespor'u seçmesinin kendileri için farklı bir anlam ifade ettiğini söyledi ve teşekkür etti. Çalhanoğlu'nun çok değerli bir ailenin mensubu olduğunu ve babasıyla da uzun yıllardan beri hukuku olduğunu ifade eden Büyükbayraktar, "Belki de bu transferin en büyük ayağı da babası oldu. Muhammed'e bundan sonraki futbol hayatında başarılar diliyorum. Kendisinin Gümüşhanespor'a katacağı çok büyük hizmetler olacağına inanıyorum. 2 yıldır takip ediyorduk. Ciddi anlamda bir çıkış yakalayacağına inanıyorum. Burası huzurlu, ekonomisi iyi olan, ödemelerini zamanında yapan, istikrarlı bir kulüp. Geçen sezon yaptıklarımız ortada. Play-off oynayan bir kulüp. Takımın geçen yıl ki iskeletini koruduğumuz için bu sezon daha büyük işler yapacağımıza inanıyorum. Gümüşhanespor'un bu sezon PTT 1.ligin kapısını aralayacağına inancım tamdır. Bayburtlu olması bizim için de farklı bir anlam ifade ediyor. Kendisine teşekkür ediyorum" dedi.

Çalhanoğlu Gümüşhanespor'da!

Geçtiğimiz yıl Avusturya'nın 2. Lig takımlarından SK Austria Klagenfurt takımında forma giyen genç milli takım oyuncusunun, Gümüşhanespor'da adından sıkça söz ettirmesi bekleniyor.

KİMLER GELDİ?

Gümüşhanespor yeni sezon öncesinde dış transferde Kocaelibirlikspor'dan Onur Okan, Van Büyükşehir Belediyespor'dan Burak Koyuncu, Bugsaşspor'dan Rahmi Muhammet Akyazı, Aydın 1923'ten Serhat Mermer Aydın, Ankara Demirspor'dan Osman Torun, Gençlerbirliği'nden Mehmet Cansın Çiçek, Yeni Malatyaspor'dan Ali Sakal, Şanlıurfaspor'dan Oğuz Çalışkan ve son olarak SK Austria Wagenfart'tan Muhammed Çalhanoğlu'na imza attırdı. Geçtiğimiz yıl Gümüşhanespor'da forma giyen Cem Sultan ise sözleşmesini yeniledi.

Çalhanoğlu Gümüşhanespor'da!

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...