Serdar Ortaç birlik ve beraberlik mesajları verdi

Düzenleyen: / Kaynak: İHA
Serdar Ortaç birlik ve beraberlik mesajları verdi

MAGAZİN Haberleri  / İHA

Muğla’nın Bodrum ilçesinde yeni açılan bir mekanda sahne alan ünlü sanatçı Serdar Ortaç, kendisini dinlemeye gelenleri coşturdu. Ortaç, birlik beraberlik mesajları vermeyi de ihmal etmedi.

Geçtiğimiz günlerde Gümbet Barlar Sokağında bir kulüpte sahne alanı Serdar Ortaç sevilen şarkılarını hayranları ile paylaştı. Şarkılarıyla hayranlarını coşturan Ortaç’ı sanat ve sosyete camiasından ünlü isimler de dinledi. Programına ‘İsmi Lazım Değil’ isimli şarkısı ile başlayan ünlü sanatçı, gece boyunca geçmişten günümüze sevilen şarkılarını seslendirirken, geceye katılanları bir an olsun yerinde oturtmadı. Sık sık dansçıları ile birlikte dans eden ünlü sanatçı, yaptığı davul şovla da büyük beğeni topladı. Hayranlarına unutulmaz bir gece yaşatan Ortaç bekarların bir an önce evlenmesini istedi. Yaklaşık 2 bin kişinin izlediği konserde adım atacak yer kalmadı.

Yaklaşık 2 saat sahnede kalan Ortaç, gece sonunda birlik ve beraberlik mesajı vererek konserini sonlandırdı.

Düzenleyen:  - MAGAZİN
Kaynak: İHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...