Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Beşiktaş'ın hazırlık maçı yarıda kaldı

Düzenleyen: / Kaynak: AA
Beşiktaş'ın hazırlık maçı yarıda kaldı

SPOR Haberleri  / AA

Siyah-beyazlı takımın, Bundesliga ekibi Hoffenheim ile yaptığı karşılaşma yoğun yağış nedeniyle hakem tarafından 53. dakikada tatil edildi.

Beşiktaş'ın Avusturya'da yaptığı ikinci hazırlık maçı, yoğun yağış nedeniyle tamamlanamadı.

Siyah-beyazlı takımın, Almanya Birinci Futbol Ligi (Bundesliga) ekiplerinden Hoffenheim ile Steinbergstadion Leogang'da yağmur altında oynadığı ve hakem Hirschbichler Bernd'in yönettiği karşılaşmanın ilk yarısı 0-0 berabere bitti.

İkinci yarının ilk bölümünde yağışın şiddetini artırmasıyla oyun bir süre durdu. Maçın hakemi Hirschbichler Bernd, 53. dakikada her iki takım oyuncularını soyunma odasına gönderdi. 10 dakika sonra sahaya çıkan ve kontrolleri yapan hakem Bernd, zeminin yağıştan etkilenmesinden dolayı kalan bölümü oynatmadı ve mücadeleyi tatil etti.

Beşiktaş karşılaşmaya, Fabricio, Gökhan Gönül, Marcelo, Tosic, Olcay Şahan, Necip Uysal, Hutchinson, Oğuzhan Özyakup, Kerim Frei, Aras Özbiliz ve Cenk Tosun ilk 11'iyle çıktı.

Hoffenheim ise Baumann, Kaderabek, Bicakcic, Rudy, Rupp, Schmid, Toljan, Schwegler, Zuber, Kramaric ve Wagner 11 ile sahada yer aldı.

Tamamlanamayan karşılaşmada Beşiktaş'tan 20. dakikada Olcay Şahan, 40. dakikada Oğuzhan Özyakup ve 43 dakikada Aras Özbiliz sarı kart görürken, Hoffenheim'da ise 40. dakikada Wagner aynı şekilde cezalandırıldı.

Beşiktaş, en etkili pozisyonunu 19. dakikada Kerim Frei ile yakaladı ancak gole ulaşamadı.

Kerim sakatlandı

Karşılaşmanın 22. dakikasında depar sırasında sol uyluk arka adalesinde zorlanma olan Kerim Frei, tedbir amaçlı oyuna devam etmedi.

Genç oyuncu, 25. dakikada yerini Andreas Beck'e bırakmak zorunda kaldı.

Siyah-beyazlı takımda El Hilal ile oynanan karşılaşmada ise Tolgay Arslan'ın sol el bilek kemiği kırılmıştı.

Beşiktaş, Avusturya'daki son hazırlık maçını 30 Temmuz Cumartesi günü de İspanyol takımı Eibar'la yapacak.

Öte yandan Beşiktaş Kulübü, İtalyan futbolcu Mario Balotelli ile ilgili çıkan transfer haberlerinin gerçeği yansıtmadığını açıkladı.

Düzenleyen:  - SPOR
Kaynak: AA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...