Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Ali Bulaç gözaltına alındı

Düzenleyen: / Kaynak: AA
Ali Bulaç gözaltına alındı

GÜNDEM Haberleri  / AA

Eski Zaman gazetesinin yöneticileri ve yazarlarına yönelik soruşturma kapsamında hakkında gözaltı kararı çıkarılan Ali Bulaç yakalandı.

Fetullahçı Terör Örgütü'nün (FETÖ) darbe girişimine ilişkin eski Zaman gazetesi çalışanlarına yönelik soruşturma çerçevesinde aranan yazar Ali Bulaç gözaltına alındı.

Alınan bilgiye göre, FETÖ mensuplarının darbe girişimine ilişkin yürütülen soruşturma kapsamında, hakkında gözaltı kararı verilen Bulaç, İstanbul'da yakalandı.

Terörle Mücadele Şube Müdürlüğü'nde gözaltında tutulan Bulaç'ın, işlemlerinin ardından adliyeye sevk edileceği bildirildi.

Darbe girişimi soruşturması kapsamında eski Zaman gazetesi yöneticileri ve yazarlarının da aralarında bulunduğu 47 kişi hakkında gözaltı kararı verilmiş, şüphelilerden Zafer Özsoy, Ahmet Metin Sekizkardeş, Cuma Kaya, Murat Avcıoğlu, Osman Nuri Arslan, Şeref Yılmaz, Hüseyin Turan, Faruk Akkan, Nuriye Ural, Şahin Alpay gözaltına alınmış, Zeki Önal ise yaşlı ve hasta olduğu için gözaltına alınmamıştı.

Düzenleyen:  - GÜNDEM
Kaynak: AA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...