Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Dzemaili: 'Karşımda farklı bir Galatasaray buldum'

Düzenleyen:
Dzemaili: 'Karşımda farklı bir Galatasaray buldum'

SPOR Haberleri

Teklifler aldığını doğrulayan İsviçreli futbolcu, “Önceliğim Galatasaray. Daha uzun bir kontrat yapmak istiyorum. Benim için yeni bir başlangıç” ifadelerini kullandı.

Burhan Can TERZİ

Galatasaray'ın İsviçreli orta saha oyuncusu Blerim Dzemaili, sarı-kırmızılı takımın kamp yaptığı Danimarka'da basın mensuplarının sorularını cevapladı. Kendisine teklifler olduğunu doğrulayan başarılı futbolcu, “EURO 2016'da İsviçre'yle tüm maçlarda oynadım. Birçok teklif aldım ve bu son derece doğal. Benim önceliğim Galatasaray. Daha uzun bir kontrat yapmak ve burada daha uzun süre kalmak istiyorum” dedi. “Gittiğim zamanki Galatasaray ile şimdi bulduğum Galatasaray birbirinden farklı” ifadesini kullanan Dzemaili sözlerine şöyle devam etti:

"Hocamızın iletişimi çok iyi"

“Birçok farklı oyuncu arkadaşım var. 1 haftadır buradayım. Aldığım ilk izlenim, oyuncular daha çok birlikteler. İletişim iyi. Hocamız çok iyi bir hoca. Herkesle konuşan, iletişim kuran bir teknik adam. Takım üzerindeki etkisi çok büyük. İlk geldiğimde ‘futbolu burada bırakabilirim’ derken sizi istemeyen bir hoca olduğu için gitmek zorunda kalıyorsunuz ancak şimdi yeni bir hoca var. Bu da yeni bir şans demek. Hala daha kendimi göstermem ve kendimi ispatlamam gerekiyor. Yeni bir başlangıç, yeni bir hoca bende de mutlaka olumlu bir etki oluşturacaktır.”

"Melo defansif ben ofansifim"

Felipe Melo'yla kıyaslanmanın doğru olmadığı ifade eden Blerim Dzemaili, “Olmaz çünkü farklı bir yapıya sahibiz. O daha çok defansif bir oyuncu ama ben hem defansif hem de ofansif yapıya sahibim. Ofansta da çok yer alıyorum. O yüzden aynı tarz oyuncular olduğumuzu düşünmüyorum” yorumunu yaptı.

Umut garanti ücretini istiyor

Galatasaray’la 2017’ye kadar sözleşmesi bulunan ve önümüzdeki sezon 1 milyon 850 bin avro garanti ücret alması gereken Umut Bulut kadro dışı bırakılmıştı. A2 takımıyla antrenmanlara çıkan tecrübeli futbolcunun, parasını almadan hiçbir şekilde takımdan ayrılmak istemediği öğrenildi. Futbolu Galatasaray’da bırakmayı hedefleyen Umut Bulut’un, gerekirse tüm sezonu genç takımla geçireceği, hiçbir şekilde Florya’yı terk etmeyi düşünmediği ifade edildi. 

Lukas Leiva için Taffarel devrede

Forvet ve orta sahaya kesin olarak takviye yapacak Galatasaray’ın iki bölge için ilk sıraya koyduğu iki isim Lucas Leiva ve Oumar Niasse. Tecrübeli orta saha Leiva için Liverpool ile her konuda anlaşıldığı  ancak Brezilyalı futbolcunun henüz net bir karara varamadığı öğrenildi. Sarı-kırmızlıların, Leiva’nın vatandaşı Taffarel’den oyuncuyu ikna etmesi için rica bulunduğu belirtildi. Niasse’ın ise tarafların anlaşması halinde gelmeye hazır olduğu ifade edildi. 

 

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...