Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Trabzonspor yönetimi çok titiz çalışıyor

Düzenleyen:
Trabzonspor yönetimi çok titiz çalışıyor

SPOR Haberleri

Başkan Yardımcısı Önder Bülbüloğlu güzel bir takım oluşturduklarını belirterek, "Sahada taraftarımızın zevkle izleyeceği bir ekip olacak" dedi

Trabzonspor Başkan Yardımcısı Önder Bülbüloğlu, yeni sezon öncesi UEFA'nın Finansal Fair Play kriterlerine uygun hareket ettiklerini belirterek, "Tüm planlamalarımızı yapıyoruz. Her şey yolunda" dedi. Sorumluluklarının bilincinde olduklarını ve hassas bir çalışma gerçekleştirdiklerini ifade eden Bülbüloğlu, "UEFA gelir gider dengesi gözetilerek çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Bu konuda oldukça hassasız. Transferlere  bakıldığında maliyeti düşük isimleri kadromuza kattığımız görülüyor" diye konuştu. Takımda gönderilecek oyuncuların bulunduğunu hatırlatan Bülbüloğlu, "Yeniden yapılanma kapsamında çalışmalarımız devam ediyor. Yapılan transferlerin yanı sıra aramızdan ayrılacak oyuncular da olacak. Çok güzel bir takım oluşturuyoruz. Sahada taraftarımızın zevkle izleyeceği bir takım olacak. Rahat bir sezon geçireceğimize inanıyorum" dedi.

Douglas Sporting'e 

Öte yandan Trabzonspor’un yeni sezonda kadroda düşünmediği savunma oyuncusu Douglas Franco Teixeira’nın, Sporting Lizbon ile anlaşmak üzere olduğu belirtildi. Daha önce de Portekiz ekibinin gündemine gelen ancak transferi gerçekleşmeyen 28 yaşındaki savunmacı için yürütülen görüşmelerde pürüzlerin büyük oranda giderildiği, Trabzonspor’un bu transferden kasasına 1 milyon 500 bin avro koyacağı öğrenildi. Tabzonspor’un orta saha oyuncusu Özer Hurmacı da bordo-mavili kulüp ile yollarını ayırmaya hazırlanıyor. Kadro dışı bırakıldıktan sonra adı gönderilecekler listesine yazılan ve kulüp bulması istenen 29 yaşındaki oyuncunun, Osmanlıspor ve birkaç kulüp ile daha temas halinde olduğu belirtildi. Trabzonspor’un, Özer Hurmacı için alacaklarına karşılık 500 bin avro talep ettiği öğrenildi. 

Trabzonspor hazırlık maçını farklı kazandı

Trabzonspor Avusturya 4. Lig takımlarından SV Gerasdorf Stammersdorf ile hazırlık maçında karşı karşıya geldi. Macaristan'daki mücadeleye iki takımın da taraftarları alınmadı. Teknik Direktör Ersun Yanal, maça Esteban, Zeki, Mustafa Yumlu, Uğur, Mustafa Akbaş, Okay, Batuhan, Muhammet Demir, Yusuf Yazıcı, Güray, Ramil on biriyle başladı. Baştan sona üstün bir oyun sergileyen bordo-mavililer rakibini Uğur Demirok (2), Okay Yokuşlu (2) Ramil ve Muhammet Beşir'in golleriyle 6-1 mağlup etti. İlk üç golün asistini yapan Uğur Demirok göze batan isimlerden biri oldu. 

Castillo coşkusu

Trabzonspor yeni golcüsüne kavuştu. Bordo-mavili kulübün yöneticileriyle görüşmek için dün sabah saatlerinde İstanbul'a gelen Fabian Castillo, Ulus'taki Liv Hospital'da sağlık kontrolünden geçti. Castillo, eski takımı Dallas taraftarına da sosyal medyadan veda etti. Kolombiyalı golcü, "Şimdi ayrılık zamanı, her şey için teşekkürler Dallas" ifadelerini kullanarak transferini açıkladı. Öte yandan Castillo'yu havalimanında karşılayan Trabzonsporlu taraftarlar, yıldız futbolcu için tezahüratlarda bulundu. Castillo'nun bu ilgi karşısında oldukça şaşırdığı dikkat çekti.

Salih Dursun'un caddesine yeni isim

Hakem Deniz Ateş Bitnel'e kırmızı kart göstermesi üzerine adı Yomra'da bir caddeye verilen Salih Dursun bu onuru artık taşıyamayacak. Yomra Belediyesi, darbe girişimi gecesi AKP Ankara İl Başkanlığı önünde şehit olan Sedat Kaplan'ın ismini caddeye verme kararı aldı. Şehit Sedat Kaplan, kanser tedavisi olmak için Trabzon’dan Ankara’ya gitmişti.

 

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...