Kalbindeki delik 40 yıl sonra kapatıldı

Düzenleyen:
Kalbindeki delik 40 yıl sonra kapatıldı

SAĞLIK Haberleri

Adana’da, 40 yıl boyunca kalbindeki delikle yaşayan Ali Ferit Seğmen, robotla gerçekleştirilen kalp ameliyatıyla sağlığına kavuştu.

Yıllardır nefes darlığı ve çabuk yorulma şikayetleri yaşayan Seğmen, problemlerinden kurtulmak için defalarca hastaneye başvurdu. Koroner arter hatalığı teşhisi konulan Seğmen’e anjiyo yapıldı ve stent takıldı. Ancak Seğmen’in şikayetleri bir türlü düzelmedi. Son çare olarak başvurduğu özel hastanede yapılan bir dizi kontrol ve tetkikler sonucunda, kalbinde daha önceki kontrollerde fark edilmeyen bir delik olduğu belirlendi. Seğmen, Prof. Dr. Bülent Kısacıkoğlu, Prof. Dr. Cem Alhan, Dr. Bülent Bolat ve Dr. Ömer Ulular’dan oluşan ekip tarafından acil olarak ameliyata alındı. 40 yaşındaki Seğmen’in kalbinin her iki kulakçığı arasında bulunması gereken zarın olmaması sebebiyle oluşan delik robot yardımıyla kapatıldı. 

Düzenleyen:  - SAĞLIK
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...