Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Yeni Başsavcı Fidan: 'Terörün kökünü kazıyacağız'

Düzenleyen:
Yeni Başsavcı Fidan: 'Terörün kökünü kazıyacağız'

GÜNDEM Haberleri

Hakimler Savcılar Yüksek Kurulunun (HSYK) 26 Temmuz’da yayımladığı kararnameyle İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığına atanan İrfan Fidan, Çağlayan’daki İstanbul Adalet Sarayında düzenlenen devir teslim töreninde konuştu.

Fidan, “Başta bu aziz milletin evlatlarının kanını döken, Amerika’daki meczubun liderliğindeki Fetullahçı Terör Örgütü (FETÖ) başta olmak üzere, tüm suç örgütleriyle mücadelemiz hukuk sınırları içerisinde en etkin biçimde yürütülmektedir. Şunu özellikle vurgulamak isterim ki başta uluslararası güç odaklarının emriyle bin yıllık Türkiye Cumhuriyeti Devleti’ne ve milletine saldırı talimatı veren hainlerin en ağır şekilde cezalandırılmasını istiyoruz. En kısa zamanda devletimizin aldığı tedbirlerle sonucu görüp hepimiz geleceğe güvenle bakacağımız günlere sahip olacağız’’ dedi. İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığından, İstanbul Bölge Adliye Mahkemesi Başsavcılığına atanarak yerini Fidan’a bırakan Hadi Salihoğlu ise, ‘’Biz üzerimize beyaz kefenimizi giyerek hak ve adalet yoluna adaleti tesis etmeye çıktık. Her sabah eşimle helalleşerek görevimin başına gittim. Görevimizi layıkıyla yapmaya çalıştık. İnşallah bunu başarıyla yapmışızdır. Terörün kökünü kazıyacağız, bundan kimsenin şüphesi olmasın” ifadelerini kullandı.

Düzenleyen:  - GÜNDEM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...