Uzaylı değil dünyalı

Uzaylı değil dünyalı

DÜNYA Haberleri

Şili'nin Atacama çölünde bulunan bedeni küçük, kafası büyük iskelet yoğun spekülasyonlara yol açmıştı. Uzaylı olabileceği ifade edilen iskeletin, DNA testleri sonucu insana ait olduğu ortaya çıktı.

10 sene önce Şili'nin Atacama çölünde 15 santim uzunluğunda bir iskelet bulunmuş, bedeni küçük, kafası büyük iskelet yoğun spekülasyonlara yol açmıştı. Uzaylı olabileceği ifade edilen iskeletin, DNA testleri sonucu insana ait olduğu ortaya çıktı.

##tgvideo##

Kimileri iskeletin uzaylı bir yaratığa ait olduğunu söylerken kimileri de bunun bir cenine ait olduğunu iddia etmişti. Bazıları da bunun uzaydan gelen mumyalanmış bir ziyaretçi olduğunu savunmuştu. Tüm bu spekülasyonlar bilimsel bir tespitle nihayet sona erdi.
ABD'de Stanford Üniversitesi'nde önde gelen bilim adamlarından fizikçi Steven Greer, ileri DNA testleri sonrasında bunun insan olduğunu, kesinlikle maymun olmadığını ifade etti. Bunun mutasyon geçirmiş bir insana ait olduğu ifade ediliyor.
İskelet, Oscar Munoz isimli bir şahıs tarafından 19 Ekim 2003'te bulunmuştu. Munoz'un bunu, çöldeki bir hayalet kasabada tarihi olarak kıymetli eşyalar ararken bulduğu bildirildi.


























UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...