'Belgeleri yanmaktan kurtardık'

Düzenleyen:
'Belgeleri yanmaktan kurtardık'

GÜNDEM Haberleri

Gaziantep 5. Zırhlı Tugay Komutanlığı çöplüğünde çıkan yangında darbe girişimi ile ilgili delillerin imha edilmek istendiği ileri sürüldü.

Delillerin bir kısmının Gaziantep Büyükşehir Belediye Fatma Şahin’in çabasıyla kurtarıldığı belirtildi.  İHA’yı ziyaretinde konuşan Fatma Şahin, “İtfaiye, 3 gün önce beni arayarak, tugayın çöplüğünde yangından bahsedildiğini söyledi. Çok hızlı bir şekilde müdahale ettik. Ciddi manada evrakların olduğunu gördük. Delil karartma olabileceğini düşündük. Kimin ne olduğunu bilmiyoruz. Orada delil toplama ve raporlama konusunda, arkadaşlarımız, emniyet, adliye görevlileri ile yoğun bir şekilde çalıştı. Cumhuriyet Başsavcılığına suç duyurusunda bulunduk. Elde ettiğimiz sayfaların sağlam olanlarını ortaya koyduk, fotoğrafladık, belgeledik. Valimizle ve Cumhuriyet Başsavcılığımızla da konuşarak, süreci yönettik. Her şey olabilir. Kötü niyetli olanlara karşı gerekli tedbirleri almamız” dedi. Şahin, darbecilerin muhtemel bir operasyona karşı tedbir almak isteyebileceklerini ve konunun araştırıldığını sözlerine ekledi. 

Düzenleyen:  - GÜNDEM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...