Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Gülen’in yeğenine not: Hani iş tamamdı?

Düzenleyen:
Gülen’in yeğenine not: Hani iş tamamdı?

GÜNDEM Haberleri

FETÖ’nün darbe girişimi sonrası cezaevinde ele geçen, örgütün okullar ve dershaneler Türkiye sorumlusu olduğu iddia edilen Fethullah Gülen’in yeğeni Mehmet Mezher Gülen’e gönderilen not, örgütte yaşanan hayal kırıklığını ortaya koydu.

Kırıklar’daki, terör ve suç örgütleri üyelerinin tutulduğu İzmir 2 Nolu F Tipi Yüksek Güvenlikli Kapalı Ceza İnfaz Kurumunun havalandırma alanlarında 21 Temmuz’da günlük kontrollerini yapan infaz koruma memurları, havalandırma alanlarının birinde top haline getirilmiş bir not kağıdı buldu. Notta, şu ifadeler dikkati çekti: “Mezher abi hani iş tamamdı. Bu girişim başarısız oldu. Arkadaşlar iyi organize olamadılar herhalde, şimdi ne olacak. Abi, başka bir girişim var mı? Bizler buralarda ne yapabiliriz. Bizlere inşallah burada bir sıkıntı yapmazlar. Abi sizler de kendinize dikkat edin, Abilere selamlar. Abi okuduktan sonra notu lavaboda yakın.” Cezaevi yetkilileri savcılığa, hükümlü ve tutukların tutuldukları odaların havalandırma alanlarına açıldığı, bu kağıt parçalarının tutuklu ve hükümlüler tarafından zincirleme şekilde bir yanındaki havalandırma alanına atılarak ilgili koğuşa ulaştırılmaya çalışıldığı, daha önce de benzer durumlarla karşılaşıldığı bilgisini aktardı.

Gülen’in yeğenine not: Hani iş tamamdı?

Gülen’in yeğenine not: Hani iş tamamdı?

Düzenleyen:  - GÜNDEM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...