Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Org. Özel'in acı günü

Org. Özel'in acı günü

GÜNDEM Haberleri

Genelkurmay Başkanı Orgeneral Necdet Özel'in GATA'da tedavi gördüğü sırada hayatını kaybeden babası emekli Albay Seyfettin Özel, Kocatepe Camisi'nde kılınan cenaze namazının ardından son yolculuğuna uğurlandı.


23 Nisan günü tedavi gördüğü GATA'da hayatını kaybeden Genelkurmay Başkanı Orgeneral Necdet Özel'in babası emekli Albay Seyfettin Özel için Kocatepe Camisi'nde cenaze töreni düzenlendi. Cenaze töreni öncesi Özel ve ailesi taziyeleri kabul etti.
Kocatepe Camisi'nde gerçekleştirilen cenaze törenine, Cumhurbaşkanı Abdullah Gül, TBMM Başkanı Cemil Çiçek, Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, Yargıtay Başkanı Ali Alkan, Başbakan Yardımcıları Bülent Arınç, Ali Babacan ve Beşir Atalay, İçişleri Bakanı Muammer Güler, Milli Savunma Bakanı İsmet Yılmaz, Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Binali Yıldırım, Dışişleri Bakanı Ahmet Davutoğlu, Maliye Bakanı Mehmet Şimşek, MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, emekli Genelkurmay Başkanı Işık Koşaner, kuvvet komutanları, BBP Genel Başkanı Mustafa Destici, CHP Genel Başkan Yardımcısı Adnan Keskin ve çok sayıda bürokrat ve asker katıldı.

##tgvideo##


Cenaze törenine katılmak üzere Kocatepe Camisi'ne gelen Cumhurbaşkanı Abdullah Gül, Genelkurmay Başkanı Orgeneral Özel taziyeleri ilettikten sonra Özel'e birlikte öğle namazını kılmak için birlikte camiye giriş yaptılar. Öğle nazının kılınmasının ardından Diyanet İşleri Başkanı Mehmet Görmez cenaze namazını kıldırdı.
Kılınan cenaze namazının ardından Seyfettin Özel, Cebeci Asri Mezarlığı'nda toprağa verildi.
"KOMUTAN BABASINI SİVİL UĞURLADI"
Genelkurmay Başkanı Orgeneral Necdet Özel, kendisi gibi asker olan babasını üniformasını çıkartarak sivil kıyafetleriyle uğurladı. Özel'in cenaze töreni sırasında sık sık güneş gözlüğünü taktığı gözlendi. Özel ayrıca cenaze törenin ardından Cebeci Asri Mezarlığı'na makam arabası yerine kendi özel aracı ile gitmeyi tercih etti.
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...